Mi értelme van a homoszexuálisoknak megtiltani a katonaságot?
Tudom, hogy ma Magyarországon már lehet meleg katona, jómagam is meleg vagyok (nem akarnék katona lenni), és nem provokációnak szánom a kérdést.
De ennek a kérdésnek a miértjére, logikájára a mai napig nem bírtam rájönni, hogy miért kell szexuális orientáció alapján különbséget tenni, pláne a katonaságnál. És az nem igaz, hogy a meleg férfiak lányosabbak, sok olyan meleg ismerősöm van, aki simán lepipál sok heterót férfiasságban és erőben!
Mi értelme van ennek? Mi a logika emögött a "tiltás" mögött?
Ha valaki annyira mondja, hogy a katonaság fegyelemre tanít, akkor a kiközösítés sem létezne.
Egy meleg egy rakás férfival összezárva. Gondolom mindenki el tudja képzelni, hogy milyen lehet mindkét félnek.
Ééés mivel meleg témáról van szó, jöhetnek a tömeges lepontozások minden egyes válaszra, tartalomtól függetlenül :D
Ez egy a régi rendszerből maradt szabályozás, de egyébként régen azért vezették be, mert akiről kiderült az nagyon rosszul járt, a kólásüveget feltolták a seggébe.
Kerülték a konfliktust, ennyi.
#3-as
Még csak egyszer szóltál hozzá, írjál még valamit, hogy tömegesen le tudjunk pontozni!
A kérdés érdekes problémákat vet fel.
Ugye nyilvánvaló, hogy heterók között milyen kínos helyzetekbe kerülhet egy meleg.
Én a kérdést akkor már úgy tenném fel, hogy mi lenne, ha a melegeknek (a konfliktusok elkerülésére) szerveznének egy külön alakulatot, különálló laktanyában. Ez pld vajon megoldaná a problémákat, -- illeve megoldható lenne?
(Vagy csak túl jó lenne nekik?) ;)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azért az szégyen, hogy a katonaságban ennyire szívatnának valakit, mint az általános iskolások.
Pedig sokan mennyire ajnározzák a katonaságot, hogy ott micsoda fegyelem van, meg szigor, stb....persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!