Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Behívtak a határőrséghez, miért?

Behívtak a határőrséghez, miért?

Figyelt kérdés
Kötelező megjelennem, azt írták hogy munkaközvetítés miatt. Ez sorkatonaság lenne?
2015. szept. 14. 11:52
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Biztos hogy nem fizet semmit?

Amúgy tudtommal az ilyen max 1 évre tilt ki a munkaügyről, ha elmész dolgozni akkor nem oszt nem szoroz az egész. De ez nem biztos, remélem írni fog valaki aki jobban ért hozzá mint én.

2015. szept. 15. 16:55
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Lenyegeben kotelezo kozmunkara vagyok behivva ami nulla forintot fizet nekem"

Először is a közmunka nem 0 forint - jó, tudom, nem sok - másodszor pedig, ha határra vagy behívva, akkor nem kaszálás, hanem nyilván kerítésépítés, rendfenntartás.

Én a helyedben felhívtam volna a levélben szereplő telefonszámot ( Járási hivatal, vagy mit írtál...) és ott érdeklődtem volna róla, mi ez?

2015. szept. 15. 17:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Gondold el, hogy milyen jól fogsz utólag járni, amikor az önéletrajtodba beírod, hogy részt vettél a kerítésépítésben.

Arról meg nem írnék az önéletrajzban, hogy nem szívesen.

2015. okt. 4. 17:47
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem keritesepites. Es valonan nem fizettek volna de ez mar lejart dolog :)
2015. okt. 4. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!