Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Behívtak a határőrséghez, miért?

Behívtak a határőrséghez, miért?

Figyelt kérdés
Kötelező megjelennem, azt írták hogy munkaközvetítés miatt. Ez sorkatonaság lenne?
2015. szept. 14. 11:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Persze. Halasztom mikor fel eve munkat keresek. Vegre talaltam egy olyat amibol meg tudok elni. Aztan behivnak mast es cseszhetem magam.
2015. szept. 14. 16:55
 12/24 anonim válasza:
Munkanélküli segélyre vagy bejelentve?
2015. szept. 14. 16:59
 13/24 anonim ***** válasza:
A helyzet olyan hogy menni kell! Nem számít a melód. Ha nem mész le is csukhatnak.
2015. szept. 14. 17:02
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem kapok egy forintot sem.
2015. szept. 14. 17:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs,de ki/mi hívott be és hogyan?

HA nem vagy tartalékos és közmunkás sem,valamint nem vagy SEMMI formában katona vagy állami foglalkoztatású,akkor milyen jogcímen és ki hívott?

Nem lehet,hogy a haverjaid szívatnak vagy itt kamuzol nekünk?????

2015. szept. 14. 17:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Ja és ahogy írták,ha HATÁRŐRSÉG van a papíron akkor KAMU!!!
2015. szept. 14. 17:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Határőrség 2008. január 01 óta nincs. (mellesleg már azt megelőzően is hivatásos állományú volt, tehát nem soroztak hozzájuk)

Téged szívatnak.

2015. szept. 14. 17:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt határőrség már rég nem létezik. ("""Okos""" dolog, mivel EU-határország vagyunk.)

Ha munkanélküli vagy, akkor a munkaügyi központ küldhet ide-oda, de ha ennek nem teszel eleget, csak a segélyt vonhatják meg (ha kapsz), más jogi következménye nincs.

2015. szept. 14. 18:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Bizonyára a szövegéből elég jól kiderül, hogy mit is akarnak, de ami tuti, nem a határőrség/honvédség/csendőrség-be akarnak "besorozni" akaratod ellenére, mert azt nem lehet, nincs semmi törvényi alapja.

Amit lehet, hogy valahova valami előadásra elhívnak, hogy a honvédséget bemutassák mint munkaadót, és ha akarsz jelentkezhetsz oda "állásért".

2015. szept. 14. 20:13
 20/24 A kérdező kommentje:

Nos. Hazamentem es elolvastam en magam a levelet. Mivel eddig csak anya magyarazta a telefonba.

Lenyegeben kotelezo kozmunkara vagyok behivva ami nulla forintot fizet nekem. Ha nem megyek kitiltanak a munkaugytol. Szoval ingyen munkara hivtak be a kozeli roman magyar hatarra. Kaszalas meg ilyenek gondolom...

2015. szept. 15. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!