Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Behívtak a határőrséghez, miért?

Behívtak a határőrséghez, miért?

Figyelt kérdés
Kötelező megjelennem, azt írták hogy munkaközvetítés miatt. Ez sorkatonaság lenne?
2015. szept. 14. 11:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem írták, mi honnan tudjuk? Megjelensz, megtudod.
2015. szept. 14. 12:06
 2/24 anonim ***** válasza:

Kicsit több infó kéne? Ki vagy, mi vagy, hol dolgozol? Van valami közöd a határőrséghez? Tartalékos vagy? Rendőr vagy?

Nincs jelenleg kötelező sorkatonai szolgálat, úgyhogy biztosan nem az.

2015. szept. 14. 12:06
 3/24 anonim válasza:
100%
Tudtommal ha valamilyen juttatásban részesülsz (pl. FHT) akkor közvetíthetnek ki efféle munkára.
2015. szept. 14. 12:12
 4/24 anonim ***** válasza:

Menni kell a déli határhoz kerítést építeni és védeni.

Nem poénból írtam, hanem komolyan. Azt hiszem, 4 ezer katonát terveznek oda védeni a határt.

Holnap, azaz 15-én lép életbe a tiltott határátlépés megváltozott szankcionálása.

2015. szept. 14. 12:16
 5/24 anonim ***** válasza:
Menj el mindenképp mert szélsőséges esetben börtönbe is kerülhetsz.
2015. szept. 14. 12:22
 6/24 anonim válasza:
A behívó az nem kérvény. Kötelező menned.
2015. szept. 14. 12:29
 7/24 anonim ***** válasza:

Ez kerítésépítés lesz töki!

Tartalékos katona vagy vagy közmunkás/segélyes?

2015. szept. 14. 12:39
 8/24 anonim ***** válasza:
Akkor tudnánk segíteni, ha alaposabban írnád le, hogy mit kaptál. Nyilván határőrséghez nem hívhattak be, mert olyan nem is létezik 2007 óta. Úgy tedd fel a kérdést légyszíves, hogy arra tényleg esélyünk is legyen válaszolni.
2015. szept. 14. 15:35
 9/24 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok. Alig két hete vagyok bejelentve munkanélkülire, hogy járhassak egy tanfolyamra. Ma a járási hivatal írt, hogy a román határátkelőhöz menjek szerdán minden iratommal. A megjelenés kötelező. Én dél-keleten lakom közel a határhoz.

Viszont most van kilátásban egy munka Pesten. Ez kötelező és mindent le kell mondanom ezért?

2015. szept. 14. 16:48
 10/24 anonim ***** válasza:
Kötelezően meg kell jelenned a határnál. Nincs mese! Majd ott megmondják mi lesz. A melót halasztod picit... Ez van.
2015. szept. 14. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!