Akik sorkatonaságot szeretnének, azokhoz szól eme kérdésem: Biztosak vagytok benne, hogy minden fiatal számára jó lenne ez?
A legtöbben azzal érvelnek, hogy sok az ecsethajú páwa, és meg kellene őket nevelni. Nos, én sem szimpatizálok a páwákkal, de most komolyan miattuk, vissza akarjátok hozni a sorkatonaságot? Röhej. :D
De vegyünk példának egy másfajta embert: Csendes, nem nagyon jön ki a kortársaival, kissé antiszociális, rengeteget tanul, érdeklik a tudományok, szeretne minél hamarabb bejutni egy erős egyetemre. Biztos, hogy ő jól járna a katonasággal? Szerintem nem, sőt, lelkileg tönkretenné őt.
Miért? Mi a baj azokkal akik nem olyanok mint te?
Mellesleg én pl. miben akadályozom a te életedet?
De nincs harc.
Viszont dolgozom, adózom, fogyasztok. Tehát az országnak bevételt generálok. Te is csinálsz ilyeneket. Szóval egyikünk sem élősködik. Hibás az érvelésed.
Itt egyesek olyan ostobák és begyepesedettek, hogy az valami hihetetlen.
Normális ember már csak azért is menekül ebből az országból, mert nem akar ilyenekkel egy helyen élni.
Nem tudom, ki mondta, de találó:
A háború azoknak gyönyörűséges, akiknek nem kell megtapasztalniuk azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!