Akik sorkatonaságot szeretnének, azokhoz szól eme kérdésem: Biztosak vagytok benne, hogy minden fiatal számára jó lenne ez?
A legtöbben azzal érvelnek, hogy sok az ecsethajú páwa, és meg kellene őket nevelni. Nos, én sem szimpatizálok a páwákkal, de most komolyan miattuk, vissza akarjátok hozni a sorkatonaságot? Röhej. :D
De vegyünk példának egy másfajta embert: Csendes, nem nagyon jön ki a kortársaival, kissé antiszociális, rengeteget tanul, érdeklik a tudományok, szeretne minél hamarabb bejutni egy erős egyetemre. Biztos, hogy ő jól járna a katonasággal? Szerintem nem, sőt, lelkileg tönkretenné őt.
Határzár lesz :D Úgy mint most is ugye? :D
Ti várjátok, hogy legyen valami háború, hogy lövöldözhessetek? Miért nem mentek ki Szíriába? Szerintem fél óra alatt szereztek fegyvert, beálltok valakihez, és máris lehet lövöldözni. Ti is kielégülnétek, és nekünk is jobb lenne.
37: Nekem amúgy semmi.
Csak az életem kockáztatásával van bajom.
Nekem nincs bajom, példa volt :)
Igen, Szíriából ahol nyilván hadiállapot van, nem lécelt le csak úgy több millió ember. Nem 1939 van. (megjegyzem akkor is rengeteg ember menekült el. Nagyon sok lengyel menekült érkezett hozzánk a Kárpátokon át, és rengeteg férfi volt köztük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!