Akik sorkatonaságot szeretnének, azokhoz szól eme kérdésem: Biztosak vagytok benne, hogy minden fiatal számára jó lenne ez?
A legtöbben azzal érvelnek, hogy sok az ecsethajú páwa, és meg kellene őket nevelni. Nos, én sem szimpatizálok a páwákkal, de most komolyan miattuk, vissza akarjátok hozni a sorkatonaságot? Röhej. :D
De vegyünk példának egy másfajta embert: Csendes, nem nagyon jön ki a kortársaival, kissé antiszociális, rengeteget tanul, érdeklik a tudományok, szeretne minél hamarabb bejutni egy erős egyetemre. Biztos, hogy ő jól járna a katonasággal? Szerintem nem, sőt, lelkileg tönkretenné őt.
"Nos, én sem szimpatizálok a páwákkal, de most komolyan miattuk, vissza akarjátok hozni a sorkatonaságot? Röhej. :D"
Most mégis mit vársz tőlük?
A magyaroknak soha nem volt erősségük a logika és a legjobb megoldás megtalálása.
"5-ös,azért érdekes lenne ha valami nagy balhé kitörne az országban"
Gondolom már alig várod, te kuruc.info-s, gyökér fax.
27: Nem hagyná itt, hanem velük együtt menekülne, ahogy én is.
Úgy látszik, egyeseknek nem a józan eszük az erősségük...
28, látod, ez az aluliskolázottság, funkcionális analfabetizmus. Elolvassa mit ír a másik, de nem tudja értelmezni :)
A családommal együtt hagynálak itt titeket militarista marhákat, hogy öljétek nyugodtan egymást, de nélkülünk.
Aztán hová fogtok menekülni? Ott kint ti lesztek a migránsok, akikre köpködni fognak.
Amúgy akkor határzár lesz, gondolod, hogy mindenkit csak úgy hagyni fognak elszökdösni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!