Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki támogatná a sorkatonaság...

Ki támogatná a sorkatonaság bevezetését?

Figyelt kérdés
Én támogatnám, 16-18 éves kortól, nem lenne ennyi jólfésült b*zigyerek!

2015. szept. 3. 18:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
66%

'Én pedig itt élek egy elcsatolt részem és nem akarom, hogy bárki is visszacsatolja.'

Mindjárt kapsz a kijelentésedért hideget-meleget vagy lepontozást :)

2015. szept. 4. 11:55
 32/40 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is több olyan határontúl élő ismerősöm van, aki soha nem szeretne magyarországhoz tartozni. Ennek az is az oka, hogy odakint elég nagy ütemben fejlődik az infrastruktúra a vidéki városokban is nem úgy mint itt minálunk. Itt nálunk a vidék szándékos leamortizálása megy. Úgy néz már ki ha nem Pesti vagy, mehetsz is a lecsóba, nehogy még munkahelyről is álmodozzál.
2015. szept. 4. 14:06
 33/40 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van.

Rendbe kellene rakni ezt a kis országot.

Cigányoknak 1 Ft támogatást sem adnék, nemhogy 50-100 ezreket...

2015. szept. 4. 15:09
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

'Cigányoknak 1 Ft támogatást sem adnék, nemhogy 50-100 ezreket...'

De politikuséknak kiváló és nem kis szavazóbázist jelentenek. Ha elvennék a támogatást segélyt, nagy lázongás lenne belőle.

2015. szept. 4. 15:14
 35/40 anonim ***** válasza:
90%
#32! Ne aggódj, Pesten lakom és itt is sz.r... Gyertek velem Angliába! A kérdező meg tuti nem 15 éves, mert akkor vagy nagyon agymosott, vagy tényleg ekkora b.lf.asz...
2015. szept. 4. 15:58
 36/40 anonim ***** válasza:
90%
35. Én mennék is, de még tanulok.
2015. szept. 4. 16:17
 37/40 A kérdező kommentje:

Ha én agymosott vagyok, akkor a szürke liberális átlag milyen?

2015. szept. 4. 18:54
 38/40 anonim ***** válasza:
Úr isten. :D NA ezért várom , hogy minél előbb elhúzzak ebből a sz@r országból. Ahol ilyen felfogású marhák élnek mint a kérdező, hogy jaj hát vissza kéne csatolni brühühühü. KIT ÉRDEKEL? Ez a nemzet még 2000 év után is ezen fog pattogni? Nem bírjátok felfogni, hogy ezt a "kicsi" országot sem tudjuk normálisan kormányozni, akkor mi lenne ha még négyszer ennyi nemzetiség lenne az országban a visszacsatolt területekről. ENNYI eszetek meg nincsen. Sok hülye. Meg majd én biztos egyetem helyett elmegyek lötyögni katonaságra ahol az egész arról szól, hogy kisebbségi komplexusban szenvedő emberek szivatják a rangban alattuk (IQ-ban felettük) állókat.
2016. jan. 11. 08:28
 39/40 anonim ***** válasza:

'Meg majd én biztos egyetem helyett elmegyek lötyögni katonaságra ahol az egész arról szól, hogy kisebbségi komplexusban szenvedő emberek szivatják a rangban alattuk (IQ-ban felettük) állókat.'

Nem a honvédség védelmében mondom, de megeshet, hogy pont normális embereket kapsz kiképzőknek. Nem csak komplexusos egyének szolgálnak katonaként.

2016. jan. 11. 09:00
 40/40 anonim ***** válasza:

"...nem lenne ennyi jólfésült b*zigyerek!"

Hanem a seregben gyakorolhatná hajlamát akiben lappang. A katonaság 100 %-a férfi szokott ám lenni. Mit gondolsz akkor mi megy ott? Hát az ami a sitten is. Sajnos voltam katona és gyakran láttam ezt-azt.

2016. jan. 11. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!