Hogyan kell elképzelni a Pitbull kiválasztást, a KMZ nél?
[link] van már ilyen kérdés, van róla videó, van róla oldal és minden mi szem szájnak ingere.
Ja és van egy nagy találmány, ami kiad elég sok találatott, ez a google.
A pitbull kiválasztása meg szerintem egyszerű, aki kell nekik azt viszik.
Nem tudom mennyire lehet egy mondatban említeni a nem nehéz szót és a világ bármelyik különleges alakulatának kiválasztó kurzusát.
Ha mondjuk végig csináltál már 4 ironmant akkor bocs, neked lehet tényleg könnyű.
Egyébként nem egy könyv született a témában, nem azt mondom hogy ugyan azt fogod kapni mint mondjuk az SAS nél de valami hasonlót, olvass utána!
Az SAS valószínűleg elismertebb, hisz az egyik legrégebbi különleges alakulat.
Egyébként arra céloztam hogy a pitbull nem a kiképzés hanem a kiválasztás. Ez nagyon hasonlóan megy mindenhol, fizikailag, szellemileg, lelkileg tesznek próbára a végsőkig, a tényleges kiképzés, tanfolyam ez után jön.
Valószínűleg egy gazdagabb országnak több pénze van a tényleges kiképzésre mint egy szegénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!