Mi lenne a módja a sorkatonaság visszaállításának?
Figyelt kérdés
Milyen problémákat kell ahoz megoldani illetve milyen feltételei vannak annak hogy újra törvénybe lehessen iktatni a sorozást? Illetve mennyi időn belül lenne megvalósítható?2010. márc. 5. 20:54
21/45 anonim válasza:
nem minden 20 éves hallgat minimalt és drogozik
22/45 A kérdező kommentje:
Én nagyon sajnálom néha a például a fizikatanáromat. Nagyon becsülöm a türelme miatt. Én már egy két osztálytársamnak lekevertem volna egy jó nagyot. Tűrhetetlen néha.
2010. márc. 5. 22:01
23/45 A kérdező kommentje:
Igazad van nem mindegyik. De azthiszem nagyobbrészben...
2010. márc. 5. 22:02
24/45 anonim válasza:
Az a helyzet hogy kevés a becsületes ember , mondjuk biztos hogy ez mindig is így volt és én most jövők erre rá.. Mechanikus narancs.. ebbe a filmbe ilyesmi dolog van, ahogy észrevettem nem a sorkatonaság fanatista vagy hanem inkább a fiatalok viselkedése ellen tennél valamit.. Nézd meg ezt a filmet bár nagyon nehéz beszerezni de ha érdekel küldj egy mailt azt megoldjuk okosba :-))
25/45 anonim válasza:
nem minden 20 éves hallgat minimalt és drogozik
---------->
Mi lenne a módja a sorkatonaság visszaállításának?
Sok köze van a kérdéshez xD
26/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utánanézek:)
Egyébként igen. Jó lenne ha egy kicsit visszaállna a régibe a dolog.
2010. márc. 5. 22:12
28/45 anonim válasza:
de egy 16-17 éves fiu nem lesz fegyelmezett 16-17 évesen ha elmegy sorkatonának 19 évesen.
29/45 anonim válasza:
Ha igaz lenne a kérdező logikája, akkor tulajdonképpen még jobb lenne az egész országból egy munkatábort csinálni. Miért csak a fiatal férfiakat vonnánk be, ha ez ilyen jó? A táborban aztán rend, fegyelem lenne, meg tisztaság, egységes hazafias szellem,és persze nem drogozna senki, meg nem hallgatna hülye zenéket.
30/45 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy ezt az egész társadalomra ki kellene terjeszteni. Én csak azt vettem észre hogy romlik az értékrend és az erkölcs. És ha már eljutottunk erre a szintre hogy a mai 18éves nem tudja mit akar kezdeni az élettel a fiatalbb korosztályok anyázzák a tanárokat esetleg be se járnak az iskolába akkor úgygondolom hogy ez még mindig nem a legalja. Egyszerűen nincs meg a tiszteletük senki iránt. Mennek akaratuk szerint. A szüleiket felülbírálják. Nem tudnak örülni semmi hétköznapi kis természetes örömöknek amiknek kellene nagyon is. És nem tudom kinek lenne érdeke méglejjebb süllyedni. Erre a problémára hoztam fel a sorkatonaságot ami talán egy részben megoldáshoz vezethetne.
2010. márc. 5. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!