Mit tennél, ha Magyarországon kitörne a háború, és már nem lenne lehetőség menekülni sehová?
Figyelt kérdés
Én szerintem vennék mérget, és öngyilkos lennék, mikor már közvetlen veszély fenyeget.2015. júl. 17. 02:31
11/21 anonim válasza:
Építenék egy Führerbunkert a Cinege utcában.
12/21 anonim válasza:
Én nem menekülnék el. Felesleges lenne...
13/21 anonim válasza:
Aki a szülőföldjéért és az otthonáért nem képes harcolni az gerinctelen,gyáva. Egyébként meg ezekből a "Mit tennél,ha" kérdésekből túlszaporulat van.
14/21 anonim válasza:
inkább vagyok gerinctelen gyáva, mint hogy az egyetlen életemet feláldozzam bármiért is :D
15/21 anonim válasza:
És pl. a gyerekeid,testvéreid,szüleid,barátaid,feleséged stb élete nem éri meg ezt az áldozatot.
16/21 anonim válasza:
Kb. az egyetlen dolog a családom, amikor elgondolkodnék ilyesmin.
17/21 anonim válasza:
Ha a hazám megszállásáról lenne szó, harcolnék. De ha azért lenne háború mert ez a mocsok nato ingerli az orosz medvét ahol tudja, hátha ő kezdi, akkor barátaimmal már elterveztük hogy megyünk ki az erdőbe, aztán lesz ami lesz.
18/21 anonim válasza:
Baszhatnád az erdőt mivel putyin intéz egy telefont és csak annyit látsz hogy vagy kb 50 atomrakéta repül az országra
19/21 anonim válasza:
Van esély rá hogy a következő háborúba atomoznak, akkor mindegy hol vagyok meghalok, ha nem akkor meg jobb az erdőben mint a településekben ahol átmasíroznak a katonák. Mellesleg valószínűleg stratégiai pontokra dobnák az atombombákat nem egy olyan országra amin kb csak a tankal való átutazási időt kéne számolni az oroszoknak.
20/21 anonim válasza:
Hát én mielött lelépnék egy halott katonától elvenném a fegyvert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!