Szerintetek ha kitörne egy háború az USA és Oroszország
között?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha kitörne egy háború az USA és Oroszország között ki nyerne és kinek szurkolnátok és miért? Vagy ti egyáltalán hogy képzelitek el a harmadik világháborút? Amúgy szerintem Oroszország nyerne mert nagyobb a területük és szerintem sokkal jobban értenek a harchoz ráadásul szerintem nem egy szövetségesük lenne mert az USA-t a fél világ utálja... :) Bár szerintem ha valahogy kitörne egy új világháború az úgy kezdődne mint a második világháború hogy a világ egyik legerősebb országa megtámadott egy sokkal gyengébb országot tehát hogy Oroszország elfoglalná Ukrajnát. Ti hogy képzelnétek el?
USA nyerne szerintem, az meg hogy többen utálják hülyeség, Oroszországot is utálják egy páran, de nem hiszem hogy akárki bele is avatkozna a konfliktusba ha kitörne egy háború most már minden atombomba meg ilyenek nem kockáztatna senki.
2015. júl. 16. 00:12
3/16 anonim válasza:
"ha kitörne egy háború most már minden atombomba meg ilyenek"
Főleg meg ilyenek.
2015. júl. 16. 00:13
4/16 anonim válasza:
Látom nyári szünet van.
2015. júl. 16. 00:19
5/16 anonim válasza:
Én az USA-nak szurkolnék, ha egyszer a NATO-tól függ szerencsétlen országunk.
Én úgy képzelem el, hogy nagyon nem mostanában lesz harmadik világháború, mivel sokat változott a világ 70 év alatt. Ez a sok ország utálja az USA-t, ezért Oroszország mellé állnak duma meg nevetséges. Egyszerűen a világ nem így működik. Vannak gazdasági sz9vetségesek, gazdasági érdekek, katonai kapcsolatok, diplomácia, meg vannak akik nem fognak beszállni a háborúba. Például Kína hiába kommunista és orosz szimpatizáns, nem biztos hogy nyíltan le merné támadni a két fő felvevő piacát, Európát és az USA-t.
2015. júl. 16. 00:39
6/16 anonim válasza:
Most vetted észre, hogy nyári szünet van? Az elég gáz.
2015. júl. 16. 00:42
7/16 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy most vettem észre.
Azt írtam, hogy látom, hogy az van.
2015. júl. 16. 00:49
8/16 anonim válasza:
USA bőven erősebb mint Oroszország, de megszállni nem tudnák ettől függetlenül az oroszokat.
2015. júl. 16. 00:54
9/16 anonim válasza:
Kinek szurkolnátok -.-" Mintha valami foci vagy kézilabdameccs lenne, hogy én annak szurkolok. Egyébként ha elfoglalásokra kerülne a sor, akkor most kipróbálnám mivan ha USA foglalna el minket. Az oroszok a kommunizmussal már lebőgtek kíváncsi lennék USA-ra. Persze, ha ilyen lenne se foglalnának el országokat, de kíváncsi lennék lenne-e gazdasági fellendülés, ha USA elfoglalná Magyarországot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!