Akiket az iszlamisták kivégeznek, azokat előtte leszedálják?
Figyelt kérdés
Akárhány kivégzős videót láttam, minden áldozat csak nyugodtan várja, hogy levágják a fejét egy késsel. Miért?
Lehet, hogy nem tudom ennek a pszichológiáját, de én úgy vagyok vele, hogy az utolsó pillanatig küzdenék, még megkötözve is, legalább üvöltenék, ne legyen egy ilyen kis békés videó belőle stb.
2015. jún. 5. 13:21
1/7 anonim válasza:
Olyat is lehet. Vagy megfenyegetik. Olyat is hallani, hogy többször is eljátsszák a lefejezést, és az ember a 20. alkalommal már azt hiszi ez is csak szívatás. Meg nyilván ami rosszul sikerül azt nem töltik fel.
2/7 anonim válasza:
Állítólag azért, mert nem tudják hogy kivégzik őket.
A tényleges kivégzés előtt több "próbát" tartanak. Azzal hitegetik a fogvatartottat hogy csak a kamerafelvétel miatt viszik el őket.
Néhány ilyen próba után már a fogvatartott úgy gondolja hogy a következő is csak egy próba lesz, abban a tudatban beszél a kamerába, hogy most sem fogják megölni, mint az előző 3-4 alkalommal.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez kemény...
2015. jún. 5. 13:34
4/7 anonim válasza:
Egyszer liveleakon láttam egy videót, ahol állítólag csecsenek(?) elkaptak egy autónyi orosz katonát(?). Lefektették őket és egyenként elvágták a torkukat tompa késsel. Ők például próbálták leszorítani a fejüket, hogy a kés ne férjen a nyakukhoz, és az egyik hátrakötött kézzel felállt és elfutott, de utolérték azok az állatok. Ebből a videóból kiindulva szerintem is többször "elpróbálják" a kivégzést, és azért ilyen nyugodtak a terroristás videókon.
5/7 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy megfenyegetik a családjával - hogy megkeresik és őket is kivégzik. És ezért van beletörődve - hogy legalább őket mentse. ... Mondjuk én ilyen videot még nem látam de nem is vágyom rá.
6/7 anonim válasza:
Azt hiszem a híradóban volt már erről szó. Ott azt mondták, hogy az áldozattal elhitetik, hogy nem lesz semmilyen kivégzés, és azért olyan nyugodtak
7/7 anonim válasza:
Megfenyegetik, ha védekezik meg ugrál még jobban megölik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!