Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az iraki iszlamisták azt...

Az iraki iszlamisták azt hiszik elérhetnek valamit is a keresztényekkel és Amerikával szemben?

Figyelt kérdés
Pár amerikai gép elég hozzá, hogy porrá zúzza egész Irakot... Nem tudom mit képzelnek ezek a szakadárok.
2014. aug. 9. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Akármit is képzelnek, jobb lesz ha valamit csinálnak akár az amerikaiak, akár az ottani erők, mert csupán a fegyverállásaik lerombolásával nem érnek el semmit. Már nagyon sok fegyvertelen embert kivégeztek, lefejeztek, megkínoztak. Nőket és gyerekeket is. Ezekre az a kifejezés, hogy állatok, már dicséret. Az ilyen elvakult embereknek nincs helye a Földön.
2014. aug. 9. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

Az ISZLÁMOT védik!

Globalizálódik a világ!

Vannak akik ezt nem akarják!

Sajnos, nem reklám-szakemberek, hanem harcosok!

Mindenki mindent beletesz ott ahol tud! Ők itt tudnak!

2014. aug. 9. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

# 2

De azt ugye tudod, hogy tömegesen hajtanak végre kivégzéseket? Nőket erőszakolnak meg és hajtanak rabszolgaságba. Gyerekeket gyilkolnak.

Ha tudod és szerinted ez elfogadható akkor mélységes szégyent érzek amiatt, hogy egy országban élek veled.

Kérdező:

Biztos hogy hiszik, ellenkezőképpen nem csinálnák. Meg amúgy is az egész a HIT-re épül. Ők a hitükből fakadóan gyilkolnak.

2014. aug. 9. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az ISZLÁMOT védik!"

Megértem, hogy valaki a hazáját védi és azért öl, megértem ha valaki a családját, önmagát védi és azért, de ha valaki egy vallást véd gyilkolással (amiben felmerül a gyilkolás megbocsájtása) az nem való a világba.

"Globalizálódik a világ!"

Ilyen világban én és szerintem még sokan nem akarnának élni.

"Vannak akik ezt nem akarják!"

Igen, a világon minden épeszű ember.

"Sajnos, nem reklám-szakemberek, hanem harcosok!"

Nem nevezném harcosoknak azokat akik ártatlanokat gyilkolnak esztelenül.

Az utolsó állításodhoz nem tudok mit hozzátenni.

2014. aug. 9. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak Amerika és a keresztények ellen.

Az új videójukban ugyanolyan lelkesen buzdítanak Törökország és teljes Európa kiirtására is.

De az se véletlen, hogy Irán gárdistákat vezényelt ellenük Irakba, és közölték, hogy az ISIS (IS/ILIÁ/IÁ) ellen még az USAval is hajlandóak összefogni.

Továbbá az ellenük jelenleg keményen harcoló kurdok is muzulmán vallásúak.

2014. aug. 9. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Á, mire elérnék a Balkánt, addigra a NATO egy csapással elintézné az ex-kecskepásztorokat.
2014. aug. 9. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt kerdesnek is kiirtam, sajana alig van valasz, ezert itt is megkerdem: Mikor mondhato, hogy egy terrorszervezet le van gyozve?
2014. aug. 10. 06:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már...Törökországnál szét lennének már verve.
2014. aug. 10. 20:53
 9/9 anonim válasza:

cseszd, műveletlenek, állatok, barbárok, feszitenek ott a gépfegyverrek a kezükbe, és ezt az agyhiányukat, meg a főnökséget ártatlanok megölésével akarják kivívni.

De ha nagyon akarnák, akkor a NATO úgy eltaposná őket, ahogy van.

Csak egy tenné ki a lábát ázsiából, hát szerintem nem hogy lába nem lenne, de hogy nem létezne többet, az is biztos

2014. aug. 22. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!