Az iraki iszlamisták azt hiszik elérhetnek valamit is a keresztényekkel és Amerikával szemben?
Az ISZLÁMOT védik!
Globalizálódik a világ!
Vannak akik ezt nem akarják!
Sajnos, nem reklám-szakemberek, hanem harcosok!
Mindenki mindent beletesz ott ahol tud! Ők itt tudnak!
# 2
De azt ugye tudod, hogy tömegesen hajtanak végre kivégzéseket? Nőket erőszakolnak meg és hajtanak rabszolgaságba. Gyerekeket gyilkolnak.
Ha tudod és szerinted ez elfogadható akkor mélységes szégyent érzek amiatt, hogy egy országban élek veled.
Kérdező:
Biztos hogy hiszik, ellenkezőképpen nem csinálnák. Meg amúgy is az egész a HIT-re épül. Ők a hitükből fakadóan gyilkolnak.
"Az ISZLÁMOT védik!"
Megértem, hogy valaki a hazáját védi és azért öl, megértem ha valaki a családját, önmagát védi és azért, de ha valaki egy vallást véd gyilkolással (amiben felmerül a gyilkolás megbocsájtása) az nem való a világba.
"Globalizálódik a világ!"
Ilyen világban én és szerintem még sokan nem akarnának élni.
"Vannak akik ezt nem akarják!"
Igen, a világon minden épeszű ember.
"Sajnos, nem reklám-szakemberek, hanem harcosok!"
Nem nevezném harcosoknak azokat akik ártatlanokat gyilkolnak esztelenül.
Az utolsó állításodhoz nem tudok mit hozzátenni.
Nem csak Amerika és a keresztények ellen.
Az új videójukban ugyanolyan lelkesen buzdítanak Törökország és teljes Európa kiirtására is.
De az se véletlen, hogy Irán gárdistákat vezényelt ellenük Irakba, és közölték, hogy az ISIS (IS/ILIÁ/IÁ) ellen még az USAval is hajlandóak összefogni.
Továbbá az ellenük jelenleg keményen harcoló kurdok is muzulmán vallásúak.
cseszd, műveletlenek, állatok, barbárok, feszitenek ott a gépfegyverrek a kezükbe, és ezt az agyhiányukat, meg a főnökséget ártatlanok megölésével akarják kivívni.
De ha nagyon akarnák, akkor a NATO úgy eltaposná őket, ahogy van.
Csak egy tenné ki a lábát ázsiából, hát szerintem nem hogy lába nem lenne, de hogy nem létezne többet, az is biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!