Az oroszok megmernék ezt tenni?
"A moszkvai politikai-katonai tanulmányközpont igazgatója, Vlagyimir Jevszejev, elmondta, hogy abban az esetben, ha Románia, mint a NATO tagja engedi magát belevonódni az Észak-atlanti Szövetség és Oroszország közti konfrontációba, akkor az orosz katonai erők kénytelenek az ország területén lévő katonai célpontokat semlegesíteni."
Románia NATO tagja, Tehát, ha az Észak Atlanti Szerződés (nem szövetség) és Oroszország között konfrontáció van akkor Romániával is konfrontáció van.
Tehát amit Valgyimir Jevszejev mondott kicsit marhára nem értelmezhető.
A fentiek miatt, ha Oroszország megtámadja Romániát, akkor megtámadta a NATO-t
Szerintem igen...
2-es ez ellen csak 2 dolgot tudok felsorolni: -a világgazdaság osszeomlása (olaj, gáz)
-Oo. hatalmas fegyver és atom "gyuteménnyel" rendelkezik
Természetesen ! Nem tudom hogy az USA mit képzel magáról hogy csak így kiépítt egy támadó , elháritó rendszert !
Ha mondjuk Oroszország oda menne Kubára és rakéta elháritó rendszert kezdene kiépiteni azt hagyná az USA ??! Nem !
# 4/7: hát ez még nem indok arra, hogy az oroszok mindenkit fúrjanak
Atombombája meg van másik országnak is
Sajnos mivel a fő atomhatalom Oroszország és Amerika igy kialakult az a helyzet, hogy aki e két ország között van az nem tudja magát megvédeni szükség esetén mondjuk az önmaguknak mindent megengedő és terrorizáló oroszoktól
Ez igy nem helyes
Az oroszok ezzel tisztában vannak és mindenkit terrorizálnak
Erre nem gondoltak úgy tűnik amikor a második világháború véget ért
3.
én mint 2.
A világgazdaság egy háború esetén alapból összeomlana.
Az olaj, meg gáz Oroszország részére nagyon fontos (Megveszi az EU akik egyébként NATO tagok). Ebből van bevétele. HA a NATO tagok drágábban, de máshonnan veszik akkor a gazdaságának vége.
Dani2016 nevű felhasználónak!
Ha kitörne egy atomháború, akkor nem az USA állna szemben Oroszországgal hanem a NATO...vagyis MI is ott lennénk. És mint NATO állam jó néhány atomcélpont lenne az országban (Pl.: Pápa, mint NATO reptér, Szolnok szintén, Debrecen mint szállítási központ, és reptér, Budapest,mint közlekedési központ...és még sorolhatnám.)
Ha az USA úgy dönt, hogy csak a saját területét védi, megteheti, hogy a tengerre telepíti a rakétavédelmi rendszerét. Így viszont minden más szövetségesnek vége.
Ha a rendszer Romániában van akkor az egy NATO országban van, és minket is véd.
Mellesleg nem tudom, hogy pl a románk (vagy a NATO) mikor hisztiztek azért, hogy az oroszok hová telepítenek védelmi )NEM TÁMADÓ!!!!) rendszereket a saját földjükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!