Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az oroszok már megint miben...

Az oroszok már megint miben mesterkednek?

Figyelt kérdés

[link]

Múltkor még Svédország partjainál csináltak valamit, de azt is tagadták most meg ittvan ez.

2014. okt. 23. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak ők maguk az oroszok tudnák megmondani.
2014. okt. 23. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezd Orbán Vikor vagy Rogán Antal elvtársaikat.
2014. okt. 23. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak az inváziót készítik elő.
2014. okt. 23. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
8%
Az persze nem érdekel senkit, hogy az amerikai hadihajók és tengeralattjárók merre járkálnak, pont egy orosz tankerhajó miatt kell rögtön kapkodni a fejünket.
2014. okt. 23. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

" Az persze nem érdekel senkit, hogy az amerikai hadihajók és tengeralattjárók merre járkálnak, pont egy orosz tankerhajó miatt kell rögtön kapkodni a fejünket.

"

Ugye tisztában vagy, hogy az USA-val (NATO) vagyunk katonai szövetségben és nem oroszokkal te ruszki imádó ***? Tanulj meg oroszul és mehetsz az elvtársak valagát nyalni!

2014. okt. 23. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ugye tisztában vagy, hogy az USA-val (NATO) vagyunk katonai szövetségben és nem oroszokkal."

Természetesen, de akkor is vannak amerikai hadihajók és tengeralattjárók a Földközi-tengeren amik senkit sem zavarnak, míg az oroszoknak egy olajszállító hajójuk csinál pár "érdekes" manővert és rögtön mindenki vacillálni kezd, hogy miben mesterkedhetnek.

Egyáltalán nem vagyok orosz imádó, sok minden nem tetszik abban amit csinálnak. Nem értem minek kell rögtön támadni és rágalmazni, csak mert kifejtettem a véleményem. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy ostobaság ilyeneken gondolkodnunk, de köszönöm, az intelligens és jó modorú válaszodat felfogtam.

2014. okt. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!