Usa vagy oroszok? Melyikek az erősebbek?
A jenkik erősebbek.
De az oroszok jobb fejek,normálisabb az értékrendjük.
Természetesen a ruszkik!
Odamennek szétlőnek mindent!!! Ők kemények!!!
Egyértelműen az USA!
Oroszország népessége: 140 000 000 fő, ebből harcra alkalmas: 20 000 000 fő
USA népessége: 302 000 000 fő, ebből harcra alkalmas: 142 000 000 fő. Vagyis az USA annyi katonát elő tud hozni, amekkora Oroszország teljes népessége, vagyis, az ottani gyerekekre, öregekre, mindenkire jut egy fegyveres, ellenséges katona. Az oroszok harcképes lakosságánál is 7x annyi katonájuk van, +NATO. Meg az USA-nak több tankjuk, repülőjük, hajójuk is van, fejlettebb a technikájuk, az oroszoknak talán annyi hogy több atombombájuk van, de mind a kettőnek sok van, így ilyenkor ez nem számít, meg igaz hogy Oroszország nagyobb, de szerintem ezt ki tudja küszöbölni, egy jobb haderő, meg zárójelben a NATO. Meg az USA kiküldi a Jerry Spinger Show-ból a balhés négereit, és azok aztán zsebre vágnak mindenkit :D Szerintem amit írtam elég meggyőző.
Kicsit én is vitatkoznék.
Irak első felvonás. Kuvait felszabadítása. Nem az USA találta ki de Ők vitték véghez. Gyorsan, sikeresen.
Irak második felvonás. Szaddám rezsim megdöntése. Megtörtént.
Vietnam. Politikailag céltalan, illetve Észak megfékezése. Ami katonailag nem volt lehetetlen, de a politikusok elbénázták. Amikor komolyan harcoltak Észak gyorsan megfeküdt.
Afganisztánban amit lehetett megtettek. Látványos eredmény nem a szövetségesek, hanem az afgánok alkalmatlansága miatt lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!