Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Esetleges háború esetén,...

Esetleges háború esetén, bevonulnátok katonának? Vagy azt választanátok hogy más országba szöktök?

Figyelt kérdés
Esetlegesen Oroszország Ukrajnán túl jut. A NATO nem képes kezelni a helyzetet. Végső esetben elrendelnék nálunk a hadkötelezettséget (18-40 év közti férfiaknak) és megkapnátok a behívót. Ti büszkén bevonulnátok katonának vagy harcolnátok a hazátokért vagy elhagynátok az országot? (Mindenki legyen őszinte és tegye a szívére a kezét mikor válaszol.)

2015. febr. 10. 12:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
68%

"A családodért a szeretteidért harcolj ne a kormányért és ne a nép kizsákmányolóiért."

A családomnak és a szeretteimnek szerintem abszolút nem érdeke, hogy golyót kapjak a fejembe és szerintem az sem tartozik a legjobb dolgok közé, hogy Magyarországon kell lenniük, amikor egy ellenséges hadsereg vonul át rajtunk.

2015. febr. 10. 16:51
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem vonulnék be

Én inkább béke párti vagyok és marhára nem érdekelnek a zsidók által kreált háborúk.Aki háborúzni akar menni az háborúzzon de az ártatlanokat hagyják békén

Ezért se nézem semmibe a katonákat mert az ártatlanokat is mészárolják vagy kínozzák holott ők nem tehetnek semmiről.Addig pedig a politikusok és a zsidók jót szórakoznak a sok zombin hogy öldöklik egymást.Fogalmuk sincs miért harcolnak csak az a lényeg hogy lövöldözzék egymást.Katonának csak a hülyék mennek akiknek börtönben lenne a helyük csak ők ugyebár legálisan öldökölhetnek embereket.Persze erre ők azt mondanák hogy a hazát védik.Hagyjuk már!Ha a hazát védenék akkor kizavarnák a politikusokat és a bankárosokat a hazából.Ez éppúgy igaz a rendőrökre is,semmire valók csak azért vannak hogy az elittet védjék a néptől

2015. febr. 10. 17:55
 23/35 anonim ***** válasza:
ha elmenekülsz és hátrahagyod a szeretteid azzal kiszolgáltatod őket az ellenségnek, mikor visszatérsz már lehet hogy nemtalálod őket életben. Ha szerencséd van akkor azok akik nem menekültek el és felvették a harcot az ellenséggel megvédik a szeretteid, szívedre ne vedd de ezt hívják gyávaságnak.
2015. febr. 10. 17:57
 24/35 anonim ***** válasza:

Nehéz ezt így megmondani, de szerintem bár nagy félelemmel, keservesen, de bevonulnák.

Az már más kérdés, hogy ez úgysem fog megtörténni, egyik nagyhatalom sem akar háborút.

2015. febr. 10. 18:45
 25/35 Komplikato ***** válasza:

Béke párti ember vagyok, csak akkor vonulnék be ha az országot kellene megvédeni annak határain és azon belül.

Viszont semmiképen se lennék rá büszke ha bárkit le kéne gyilkolnom.

2015. febr. 10. 18:51
 26/35 anonim ***** válasza:
87%

azt a rész-Ti büszkén bevonulnátok katonának vagy harcolnátok a hazátokért?-dolgot meg te sem gondolhatod komolyan.

itt nem a hazáért harcolnál,hanem azért mert amerika kiprovokált egy baromságot megincsak számára idegen földön ameikától jó távol.

és abban sem vagyok biztos,hogy egyértelmű lenne az,hogy az oroszok ellen kellene itt harcolni,inkább fordítva.

2015. febr. 10. 21:18
 27/35 gy.dav. válasza:
79%

Én belépnék és minden áron a hazát védeném és elég nagy szégyen aki a saját hazáját elhagyná ha úgy alakúlnának a dolgok, akár még golyót is kapnék a hazáért.

15/F

2015. febr. 12. 20:16
 28/35 anonim ***** válasza:
88%
20:16. Fiatal korod ellenére igen komoly gondolataid vannak, Bátor gyerek vagy. Örülök neki hogy nem csak a szökdösés határozza meg a mai fiatalok hozzáállását ezekhez a dolgokhoz.
2015. febr. 12. 20:44
 29/35 anonim ***** válasza:

Örülök hogy rajtam kívül még vannak fiatalok akik bátran kiállnának a hazáért, nem csak gyáva f...ok. Lehet hogy nem nyújt neked semmit a hazád, de gondolkozz el hogy te mit nyújtassz neki. Nem vagyunk gazdagok egyáltalán nem, és én se szeretem a politikusokat de azért nem lehet mindent csak rájuk fogni. Inkább a harcban halljak meg mint hogy tétlenül nézzem az esetleges megszállók kegyetlenkedéseit hadifoglyokon, civileken (ahogy azt a szovjetek tették).

Szóval az elsők között vonulnék be. 16/f

2015. febr. 16. 20:43
 30/35 anonim ***** válasza:
A Cod-on felnőttek inkább azon gondolkodjanak el, hogy nem a hazájuk indít háborút, hanem a csodálatos vezetők... Nem a hazáért halnátok meg, hanem olyanokért, akik a hadszintértől esetleg több ezer km-re kuksolnak, és eszük ágában sincs semmit feláldozni - már persze, ami az övék.
2015. febr. 16. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!