Oroszország vagy az USA?
Hát ha szétatomoznák egymást, akkor senki ....
sem maradna.
Mind a kettőnek bőven elég atomja van a másik megsemmisítéséhez és bőven gyenge védelme, hogy ez ellen bármit is tudnának tenni.
Szóval csak az nyerne, aki kimarad az egészből.
Ez alapján elég egyértelmű, és tegyük hozzá, hogy az amerikai haditechnika átlag 20 évvel modernebb, mint az orosz.
USA. És mindezt atombombák nélkül. Ugyan hagyományos, vadászrepülőkből légiereje jobb Oroszországnak (F-15C vs Szu-35, a Szu-35 fegyverterhelése miatt legyűri az F-15-öst), nehézbombázók terén viszont el vannak maradva, továbbá rendelkezik az USA területi előnnyel. Amíg az orosz Tu-160-asoknak és Tu-95-ösöknek a tenger felett, fedezék nélkül kell átvágniuk magukat az amerikaiak parancsoki központjainak lebombázásához, addig az amerikai B-1 Lancer és B-2 Spirit-ek alacsonyrepülésben, a hegyek-völgyek fedezékében ki tudják cselezni a légvédelmi rendszereket, s lebombázni a parancsnoki központokat.
Az USA-nak komoly haditengerészeti flottája van, 10 nagy méretű repülőgéphordozójuk és több partraszálló hajójuk, ezzel szemben az oroszoknak van 1 nagy méretű repülőgép hordozójuk.
"Georgios nevű felhasználó válasza:
USA."
Na Dzsorzsi, most lebuktál. Ha ezt a főnökeid elolvassák, hogy nem éltetted A NAGY OROSZORSZÁGOT, hanem a fújjfújjmocskosliberláis nyugatra tetted a voksod, neked véged.
A 6-os válaszolonak teljesen igaza van !
Az orosz hadsereget nem szabad alábecsülni !
Szerintem egy ilyen háborúból győztesen Kína jönni ki győztesül !
"szerintem egy ilyen háborúból győztesen Kína jönni ki győztesül !"
Szerintem egy ilyen háborúból győztesül Kína jönni ki !
+ Az oroszok verhetetlenek szárazföldön !
#7:
Nem unod ezt a Dzsordzsizást ? Személyeskedésen, velem való foglalkozáson kívül nem láttam tőled sehol semmilyen hozzászólást más témáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!