Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Esetleges háború esetén,...

Esetleges háború esetén, bevonulnátok katonának? Vagy azt választanátok hogy más országba szöktök?

Figyelt kérdés
Esetlegesen Oroszország Ukrajnán túl jut. A NATO nem képes kezelni a helyzetet. Végső esetben elrendelnék nálunk a hadkötelezettséget (18-40 év közti férfiaknak) és megkapnátok a behívót. Ti büszkén bevonulnátok katonának vagy harcolnátok a hazátokért vagy elhagynátok az országot? (Mindenki legyen őszinte és tegye a szívére a kezét mikor válaszol.)

2015. febr. 10. 12:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
12:42. Te barátom egy igaz Magyar ember vagy. Minden tiszteletem a tiéd.
2015. febr. 10. 12:51
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

"Ti büszkén bevonulnátok katonának vagy harcolnátok a hazátokért vagy elhagynátok az országot?"

Miért csak ez a két verzió van? Szerintem a többség egyáltalán nem lelkesen vonulna be. A többség soha nem fog élve vagy egészben visszatérni.

Aztán arra leszel büszke, hogy ugyanolyan szerencsétlenek megölésére utasítanak, mint amilyen te magad vagy, csak éppen ők a másik oldalt szolgálják ki?

2015. febr. 10. 12:54
 13/35 anonim ***** válasza:
80%

"Ha kitörne egy háború, én átszöknék Magyarországra. Semmi kedvem Románia miatt harcolni, inkább harcolok Magyarországért."

Hitler is így tolta az I. vh-ban.

2015. febr. 10. 13:06
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Én biztos nem fogok Ukrajna "területi egységéért" , meg amerikai geopolitikai érdekekért harcolni.Felőlem vihetik az oroszok az egészet.

Küldje halálba Amerika az embereit.

Persze, ha Magyarország érdekeiért kellene harcolni, akkor egyből harcolnék.

De, idegen hatalmak érdekeiért nem.Egyszer már nagyon megszívtuk ezzel, a magyarok Oroszországban harcoltak a "haza érdekeiért".

2015. febr. 10. 13:23
 15/35 anonim ***** válasza:
92%
13:23. Jogos.
2015. febr. 10. 13:26
 16/35 anonim ***** válasza:
61%
Aki igaz Magyar annak a szíve hazahúz.
2015. febr. 10. 13:27
 17/35 anonim ***** válasza:
70%

Én szerintem megpróbálnák elbújni vagy lelépni vhova. Akkor is ha esetleg már Magyarországot is támadnák. Én nem akarok hős lenni, mert a hősök mind halottak. Én élni szeretnék és azért mert néhány politikus nem bír magával nem fogom kinyíratni magam. Édes mind1 h magyarnak nevezett politikus vagy orosz, román stb próbál uralkodni felettem mert számomra ők csak emberek és mind1 h milyen származásúnak akarják beállítani magukat.

Kétlem h a 21. századba Magyarországon kivégeznék a dezertőröket, max börtönbe vágnák őket. Azért már nem 1940-ben élünk.

Igazából okom sincs életemet áldozni azért az országért mert nem túl sok jót kapok tőle mostanában. Azért harcoljak h jövedelmem felét meg vagyonom nagy részét le tudjam adózni amit szétlopnak odafent, a fenét.

2015. febr. 10. 13:30
 18/35 anonim ***** válasza:
66%
A családodért a szeretteidért harcolj ne a kormányért és ne a nép kizsákmányolóiért.
2015. febr. 10. 13:35
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
Még előtte olajra lépnék. Haljon meg a fene idióta nagyfejű politikusokért, akik biztos helyen, bunkerben várják majd a vihar végét, miközben azok, akiknek az egészhez semmi köze, százezer vagy milliószámra fekszenek holtan...
2015. febr. 10. 15:49
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

A szlovén határtól 25 km-re lakok. Szépen átsétálnék, onnan pedig még egy 50 km és Ausztriában vagyok. Szerintem 3 nap alatt megjárnám (vagy még annyi sem kéne) és beszélek angolul/németül, mérnöki végzettségem van... szerintem tárt karokkal fogadnának.

Ha meg nem, akkor bujkálnék, vagy meglátogatnám a svájci rokonokat. Biztos nem fogok harcolni főleg úgy nem, hogy színtévesztő vagyok és szart se látnék.

2015. febr. 10. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!