Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarországról exportálhatok...

Magyarországról exportálhatok fegyver?

Figyelt kérdés
Ha nekem van egy fegyver gyáram ahol fegyvereket és haditechnikai eszközöket gyártok akkor azokat exportálhatom külföldre, mármint a törvény ezt nem tiltja?

2014. nov. 17. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Engedéllyel gondolom lehet. Mármint szövetséges országnak.
2014. nov. 17. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem alapból ott akadna meg a dolog hogy fegyvergyárat alapítasz. Nem tudom hogy lehet-e erre engedélyt szerezni Magyarországon.

Ha viszont lehetséges akkor gondolom szállíthatnál külföldre, legalábbis a logika azt diktálná.

2014. nov. 17. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Természetesen exportálhatsz a szükséges engedélyek beszerzése mellett.
2014. nov. 17. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha együtt focizol a Nemzet Nagy Fuballistájával, akkor hamar meglesznek az engedélyek.
2014. nov. 17. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen exportálhatsz.
2014. nov. 18. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ukrajnában élsz és a gyárad ukrajnában van akkor exportálhatsz, ha van rá kereslet. Azonban ha magyarországon vagy és ukrajnából akarod behozni, akkor azt importálásnak hívják. Azt is csinálhatod megfelelő engedélyek bírtokában.
2014. nov. 18. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Exportálhatsz, viszont van egy lista hogy melyek azok az országok ahova nem lehet.

Pont ez a lista miatt ment csődbe a FÉG.

2014. nov. 20. 19:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hol találom ezt a listát?

2014. nov. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!