Magyarországról exportálhatok fegyver?
Figyelt kérdés
Ha nekem van egy fegyver gyáram ahol fegyvereket és haditechnikai eszközöket gyártok akkor azokat exportálhatom külföldre, mármint a törvény ezt nem tiltja?2014. nov. 17. 18:29
1/8 anonim válasza:
Engedéllyel gondolom lehet. Mármint szövetséges országnak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem alapból ott akadna meg a dolog hogy fegyvergyárat alapítasz. Nem tudom hogy lehet-e erre engedélyt szerezni Magyarországon.
Ha viszont lehetséges akkor gondolom szállíthatnál külföldre, legalábbis a logika azt diktálná.
3/8 anonim válasza:
Természetesen exportálhatsz a szükséges engedélyek beszerzése mellett.
4/8 anonim válasza:
Ha együtt focizol a Nemzet Nagy Fuballistájával, akkor hamar meglesznek az engedélyek.
6/8 anonim válasza:
Ha ukrajnában élsz és a gyárad ukrajnában van akkor exportálhatsz, ha van rá kereslet. Azonban ha magyarországon vagy és ukrajnából akarod behozni, akkor azt importálásnak hívják. Azt is csinálhatod megfelelő engedélyek bírtokában.
7/8 anonim válasza:
Exportálhatsz, viszont van egy lista hogy melyek azok az országok ahova nem lehet.
Pont ez a lista miatt ment csődbe a FÉG.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hol találom ezt a listát?
2014. nov. 20. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!