Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy újabb világégés esetén...

Egy újabb világégés esetén hova lehetne menekülni?

Figyelt kérdés

Gyerekek,lássuk be,a helyzet koránt sem mondható rózsásnak.Már egyre forróbb a helyzet,mindenki mindenkivel kekeckedik,és eléggé kilátásba került egy újabb világháború kirobbanása.

Nos.

Tudom,nem lehet megállapítani a forgatókönyvet,de vannak olyan helyek,területek,amik nemzetközi megegyezések alapján védettek egy esetleges háború ellen?Nem nyomulhatnak be katonai csapatok,nem bombázható,sötöbö,tehát úgymond,"biztonságos"?Féltem a családom,és ha úgy látom,hogy a puskaporos hordó robban,akkor uzsgyi Neki,megyünk oda,ahol biztonságba lehetünk,valamint ha szégyen,ha nem,elmenekülhetünk a sorozás elől.Mivel nem akarok meghalni egy értelmetlen háborúba.

Van-e ilyen hely?

Van-e itt Magyarországon?

Ha nincs,hol van a legközelebb?

Nehéz-e eljutni oda?

2014. aug. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Dél-Afrika ahol gyilkolászások elég gyakoriak? Mexikó, Kolumbia ahol drogkartellek-rendőrség háborújába csöppenhetsz bármikor?
2014. szept. 13. 10:42
 42/42 A kérdező kommentje:

Csernobil meg Fukushima szerintem elég biztonságos :D

Ott a kutya sem keres :D

2014. szept. 14. 04:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!