Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy újabb világégés esetén...

Egy újabb világégés esetén hova lehetne menekülni?

Figyelt kérdés

Gyerekek,lássuk be,a helyzet koránt sem mondható rózsásnak.Már egyre forróbb a helyzet,mindenki mindenkivel kekeckedik,és eléggé kilátásba került egy újabb világháború kirobbanása.

Nos.

Tudom,nem lehet megállapítani a forgatókönyvet,de vannak olyan helyek,területek,amik nemzetközi megegyezések alapján védettek egy esetleges háború ellen?Nem nyomulhatnak be katonai csapatok,nem bombázható,sötöbö,tehát úgymond,"biztonságos"?Féltem a családom,és ha úgy látom,hogy a puskaporos hordó robban,akkor uzsgyi Neki,megyünk oda,ahol biztonságba lehetünk,valamint ha szégyen,ha nem,elmenekülhetünk a sorozás elől.Mivel nem akarok meghalni egy értelmetlen háborúba.

Van-e ilyen hely?

Van-e itt Magyarországon?

Ha nincs,hol van a legközelebb?

Nehéz-e eljutni oda?

2014. aug. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Skandinávia egyik eldugott kis faluja, lehetőleg minél zordabb helyen, északon, esetleg szigeten. (mi is oda megyünk nemsokára, pontosan ugyanezen okokból..)
2014. szept. 10. 20:23
 32/42 anonim ***** válasza:
mé' #31 ? itt a vége, fuss el véle?
2014. szept. 10. 20:46
 33/42 anonim ***** válasza:

"mi is oda megyünk nemsokára, pontosan ugyanezen okokból."

Mármint milyen okokból?? :O

Te tudsz valamit? Vagy csak túlparázod magad? :)

2014. szept. 11. 00:48
 34/42 anonim válasza:

31-es vagyok, ha azt kérdezitek, miért költözünk, akkor az a válaszom, amit az indítóban is olvashattunk, hogy igen, tartok tőle, hogy háborús időszak jön. Lehet, hogy egyelőre csak hidegháborús, de nekem ez is elég egy költözéshez.

Szerintem egy háborúban semmi sem szent, bármilyen megállapodás felrúgható, bármilyen kikiáltott semlegesség értéke egyenlő a nullával. Az egyetlen, ami megvédhet, az az, ha a hely, ahol vagy fizikailag nehezen megközelíthető. Még jobb persze, ha a terület gazdaságilag, stratégiailag érdektelen is (de ezt én sajnos nem tudom előre megítélni, hogy mi miért lesz fontos)

2014. szept. 11. 20:57
 35/42 anonim válasza:
És mégegy: szerintem nem szégyen, ha a családodat előbbre helyezed az ország, stb érdekeinél. Részemről az élet mindennél többet ér, s nincs az a háború vagy nemzeti érdek, amiért nekem megérné, hogy a férjem feláldozza magát. Persze, ha így alakul, az az ő döntése lesz, de ha ő bújkálni fog velünk, minket véd és nem vonul be önként, nagymagyarként a mellét döngetve, azzal a legtöbbet teszi értünk és nem érdekel, hogy ki mit mond.
2014. szept. 11. 21:01
 36/42 anonim ***** válasza:

" háborús időszak jön. Lehet, hogy egyelőre csak hidegháborús "

Ajaj. Ez a levél száz éve íródott,vagy mi?

Az I. világháborúnak nem lett vége. Azóta megy a hideg.

"hiába menekülsz, hiába futsz" Ami ellen menekülsz, az szembejön veled.

2014. szept. 11. 22:23
 37/42 anonim válasza:
Akkor neked jó várakozást :)
2014. szept. 12. 17:09
 38/42 anonim ***** válasza:
(nem várakozom: élek, teszem, a dolgom.)
2014. szept. 12. 18:27
 39/42 anonim ***** válasza:
Ha ez most komoly akkor nem kicsit paranoiás itt valaki.
2014. szept. 12. 20:33
 40/42 anonim válasza:

Eszméletlen paranomiás vagy :D

Egyébként rengeteg hely van ami nagyon biztonságos.

India, Dél-Afrika, Vietnám, Új-Zéland, Mexikó, Chile, Madagascar, Uruguay, Paraguay, Guyana, Venezuela, Colombia, de egyik sem olyan biztonságos, mint SVÁJC. De oda nehéz letelepedni, meg nem olcsó hely.

2014. szept. 13. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!