Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy újabb világégés esetén...

Egy újabb világégés esetén hova lehetne menekülni?

Figyelt kérdés

Gyerekek,lássuk be,a helyzet koránt sem mondható rózsásnak.Már egyre forróbb a helyzet,mindenki mindenkivel kekeckedik,és eléggé kilátásba került egy újabb világháború kirobbanása.

Nos.

Tudom,nem lehet megállapítani a forgatókönyvet,de vannak olyan helyek,területek,amik nemzetközi megegyezések alapján védettek egy esetleges háború ellen?Nem nyomulhatnak be katonai csapatok,nem bombázható,sötöbö,tehát úgymond,"biztonságos"?Féltem a családom,és ha úgy látom,hogy a puskaporos hordó robban,akkor uzsgyi Neki,megyünk oda,ahol biztonságba lehetünk,valamint ha szégyen,ha nem,elmenekülhetünk a sorozás elől.Mivel nem akarok meghalni egy értelmetlen háborúba.

Van-e ilyen hely?

Van-e itt Magyarországon?

Ha nincs,hol van a legközelebb?

Nehéz-e eljutni oda?

2014. aug. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem Antarktisz ilyen lehet. Az garantált, hogy ott nem lesz semmi bombázás.

Egyéb tekintetben pedig úgy látom, hogy a világ amolyan vetésforgó elvén működik, mindig van három-négy ország, ahol kikiáltanak főgonoszt, ami ellen az egész világ föllép, hogy megmentsék őket, lásd Irak például, vagy Afagnisztán, vagy Szíria, Líbia, Egyiptom, most épp Ukrajna, Oroszország...

És mindig van három négy, amit válsággal gyötörnek agyon és kényszerítenek ki bizonyos intézkedéseket. Mivel a gonoszok, és a gazdaságilag szerencsételenek mindig elenyészően kevesen vannak a többi országhoz képest ezért a rendszer mindig ütőképes.

Pusztán arra kell figyelni, hogy amikor ránk kerül a főgonoszság, és épp minket készülnek megtámadni, akkor elmenj innen, a válságos gyötrésen most mintha épp túl lennénk, újabban Szlovénia, Franciaország van soron.

Amúgy az adott ország vezetőjének gonoszként kijelölése mindig a háborút megelőző első lépés. Lásd: Irak, Ukrajna, vagy most Oroszország. Azt, hogy e tekintetben mennyire gonosz Orbán, nem tudom, de pedzegeti a határt, ami már gyanússá teszi azt, hogy itt is háborúra készülnek. Lásd, Orbánt egyesek már a magyar Putyinnak hívták.

2014. szept. 1. 00:04
 12/42 anonim ***** válasza:
82%

11#, "Azt, hogy e tekintetben mennyire gonosz Orbán, nem tudom, de pedzegeti a határt, ami már gyanússá teszi azt, hogy itt is háborúra készülnek."

Kicsit elenk a fantaziad ,nem?

2014. szept. 1. 00:12
 13/42 Vadkan01 ***** válasza:
69%
Elvtárs a menekülőket hátba lőjük.
2014. szept. 1. 00:33
 14/42 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező elég gyáva lehetsz,még háború sincs,de te már menekülnél :)
2014. szept. 1. 00:47
 15/42 anonim ***** válasza:
92%
Főld alá.
2014. szept. 1. 01:04
 16/42 anonim ***** válasza:
A Holdra.
2014. szept. 1. 01:42
 17/42 anonim ***** válasza:
42%

En sehova! Harcolnek a hazamert,mivel a utobbi idobe vagyis a rendszervaltas ota sokat tett ertem a hazam,es a ismeroseimert is. Vagy ha nem is akkor egy laterns orszagert harcolnek.

Ha menekulnek akkor Oceania.

2014. szept. 1. 01:52
 18/42 stiw válasza:
Szvsz, ha lenne bármi is, tömeges mozgósítás lenne.
2014. szept. 1. 03:57
 19/42 A kérdező kommentje:

00:47

Mi a gyávaság Te superhero?Az,hogy nem akarok a családommal egyutt meghalni egy értelmetlen háborúba?Ez az ország értünk semmit nem tett,tehát Te engem ne gyavazz le.Nem vagy tisztában a fogalmakkal...

2014. szept. 1. 07:16
 20/42 anonim ***** válasza:

Minél gyérebben lakott egy terület, annál biztonságosabb.

Nézzél ki magadnak ilyeneket.

Alaszka, kanadai erdőségek, Szibéria elhagyott részei...

2014. szept. 1. 07:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!