Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy újabb világégés esetén...

Egy újabb világégés esetén hova lehetne menekülni?

Figyelt kérdés

Gyerekek,lássuk be,a helyzet koránt sem mondható rózsásnak.Már egyre forróbb a helyzet,mindenki mindenkivel kekeckedik,és eléggé kilátásba került egy újabb világháború kirobbanása.

Nos.

Tudom,nem lehet megállapítani a forgatókönyvet,de vannak olyan helyek,területek,amik nemzetközi megegyezések alapján védettek egy esetleges háború ellen?Nem nyomulhatnak be katonai csapatok,nem bombázható,sötöbö,tehát úgymond,"biztonságos"?Féltem a családom,és ha úgy látom,hogy a puskaporos hordó robban,akkor uzsgyi Neki,megyünk oda,ahol biztonságba lehetünk,valamint ha szégyen,ha nem,elmenekülhetünk a sorozás elől.Mivel nem akarok meghalni egy értelmetlen háborúba.

Van-e ilyen hely?

Van-e itt Magyarországon?

Ha nincs,hol van a legközelebb?

Nehéz-e eljutni oda?

2014. aug. 31. 22:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
46%
"Ez az ország értünk semmit nem tett" Csak te tudsz tenni az országért (tettél? ha igen. akkor nem is hagyod el könnyen) De a világégés világégés. Egy világ van és ha ég, nincs hová menekülni belőle. A halált kell tudni túlélni.
2014. szept. 1. 08:58
 22/42 anonim ***** válasza:
61%

"Egy újabb világégés esetén hova lehetne menekülni?"

Lefeküdnék anyukám mellé, és magamra húznám a takarómat. Ott engem senki sem bánthat.

2014. szept. 1. 09:07
 23/42 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van. Komoly háborús helyzetben egy abban érintett vagy veszélyeztetett ország nem szívesen enged ki a határain katonakorú fiatalokat. Úgyhogy, ha az vagy, akkor sokfelé nem tudnál menni. Háborús helyzetben erősen korlátozzák a jogokat, a pályaudvarig vagy a reptérig nem nem jutnál el. Járőrök mindenhol, sorozások, kijárási tilalom és társai, sokat lehet erről olvasni, hogy volt a világháború alatt. Aki pedig ilyen helyzetben trükközik, azzal pedig igen keményen járnak el még a legdemokratikusabb országokban is.

Reméljük nem lesz semmi, de szerintem kiterjedt háborútól nem kell tartani.

2014. szept. 1. 10:28
 24/42 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező már az is a gyávaságodat bizonyítja hogy a családodat használod pajzsként "nem vagyok gyáva csak őket féltem" hagyjuk már.Egyébként ha ezek a nagyhatalmak egymásnak ugranak katonailag akkor az egész világot érinteni fogja.
2014. szept. 1. 13:35
 25/42 anonim ***** válasza:
Én a pincébe megyek csak adná a jó isten hogy várnák meg a világégést míg ki forrnak a borok. Aztán én ott jól el leszek.
2014. szept. 1. 16:53
 26/42 anonim ***** válasza:
Chernobyl/Svájc/Vatikán
2014. szept. 1. 17:42
 27/42 A kérdező kommentje:

13:35.Nem tudom mit magyarázol.Ha tehetnéd,választhatnál,Te maradnál itt harcolni egy olyan háborúba,aminek megintcsak semmi értelme,vagy inkább valami biztonságos helyre "menekülnél"?Ha maradnál,akkor megtapsollak.

Amúgy nem a családomat használom pajzsként.Nem mondtam,hogy bátor vagyok,de nekem a családom az első.Ha Őket meg tudom óvni,akkor bármit megtennék.

Amúgy.Hosszú évekig katona akartam lenni.Úgy gondoltam,hogy a világ legférfiasabb "hivatása".Máig így tartom,csak sok mindent láttam,olvastam már ezzel kapcsolatban.Kissé kiábrándultam.

Ha egymagam lennék,nem lenne kérdés,hogy ha megkapom a behívót,akkor megyek.De így más a lány fekvése.

Amúgy,biztos mondod,hogy "ha ilyen kemény vagy,mér' nem lettél katona".Azér',barátom,mer' cukorbeteg vagyok,így nem lehetek hivatásos,sem szerződéses.De!Ha kitörne a világtéboly,tuti,hogy senkit sem érdekelne,hogy én cukros vagyok.Fiatal vagyok,jó kondiba,ezt a betegséget leszámítva makk egészséges.

Tehát ne oszd nekem légyszi az észt,hogy a gyávaságomat mi bizonyítja,mer' nem vagyok gyáva,csak van,ami nekem fontosabb annál,hogy a rátermettségemet,meg hazafiasságomat bizonyítsam...

2014. szept. 2. 22:38
 28/42 anonim ***** válasza:

"sokat lehet erről olvasni, hogy volt a világháború alatt"

Igen, és szerinted ott megállt a világ? Minden ugyanúgy működne?

Mégis mit tudnak tenni ha valaki nem akar menni? Kb. semmit. Becsukják? Na és, addig se kell öldökölni menni. Halálbüntetés már rég nincs.

2014. szept. 5. 23:42
 29/42 anonim ***** válasza:

Kérdező: 21. Kár, hogy nem meséltek gyerekkorodban: a nagy népmesék mind erről szólnak: hogyan lehet legyőzni a rosszat, hogyan lehetne túlélni a halált.

Hová is lehetne menekülni ilyen pusztító fegyverek elől? Hm?

2014. szept. 5. 23:49
 30/42 anonim ***** válasza:
Menj el Kanadába, mássz fel egy hegy tetejére, aztán építsél egy atombunkert.
2014. szept. 6. 02:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!