Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honnan származik a mostanában...

Honnan származik a mostanában divatos koponya maszk?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, Szerbiában harcoló szeparatisták használták, de hallottam azt is, hogy a brit különleges erők használják.

Ha valaki nem ismerné: [link] ( légiós Maliban )

2014. aug. 14. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
a Call of Duty:Ghost játékból szedték
2014. aug. 14. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
legalábbis én úgy tudom, hogy innen ered: [link]
2014. aug. 14. 13:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Baromság, első. Az hogy te csak ott láttad, még nem jelent semmit.

A délszláv háborúban is használták már, ha jól tudom.

2014. aug. 14. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

az első oldalon gyakorlatilag csak a cod van... de te biztos jobban tudod mint a gúgl

2014. aug. 14. 15:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Jól van te kocka, védd az igazad. Persze hogy ez van, hisz mindenki kiskatona akar lenni, aki 30 percig játszott a gép előtt görnyedve a nyeszlett testével valami idióta számítógépes játékkal, és ezt teljesítménynek vagy eredménynek érzi, kikiáltva magát szakértőnek.
2014. aug. 14. 15:26
 6/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ez ha jól látom ISAF katona, Afganisztánban. Ő is játszott a COD-al mielőtt háborúsdit ment játszani?

2014. aug. 14. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
rákerestem a guglin és kocka vagyok? kratulálok
2014. aug. 14. 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
én is úgy tudom hogy a különleges erők kezdték el használni am tudok egy helyet ahol ebből a maszkból a katonait tudod megvenni és asszem pont azt ami a legelső képen van
2014. aug. 14. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:

A Modern Warfail 2 megjelenése előtt is divatos volt a koponyás maszk a katonák körében. Az amerikaiak már 2005-ben ismerték. Náluk mind a hagyományos feladatokra kiképzett, mind a különleges rendeltetésű katonák használják.

https://www.youtube.com/watch?v=E5m8JwRtZfY

2014. aug. 14. 16:12
 10/11 A kérdező kommentje:

Haha Jules, egyszer láttam egy régi filmet, aminek a nyitójelenetében is viseltek ilyen maszkot. Pont azt a filmet, amit linkeltél.

Köszi a válaszokat!

2014. aug. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!