Magyarországon miért lett "divatos" politikai haszonszerzésre a kisebbségeket felhasználni?
Körülbelül évente váltogatva, mindig sértve érzik egyes kisebbségnek a jogait, jellemzően mondva csinált ügyekkel takarózva tüntetéseket szerveznek.
Lassan már program füzetet is kilehetne adni róla, mert annyira tervezhető, hogy mikor milyen tüntetést fognak szervezni ...
"Magyarországon miért lett "divatos" politikai haszonszerzésre a kisebbségeket felhasználni?"
Azért, mert nicsen következménye.
Én leszbikusként utálom, hogy egyes pártok a mi jogainkon sírnak, miközben tudom, hogy mi a valódi véleményük.
Olyan emberek állnak ki mellettünk, olyan pártok, szervezetek amiket utálok, amikkel soha nem vállalnék közösséget.
Senki nem kérte őket erre, csak a saját hasznukat lesik.
A jobbik folyton b.z.zik, mindenféle elvetemült meleg szervezet, meg jól kiáll értem.
Egyikből sem kérek, köszönöm.
25\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!