Lehet, hogy kitör a III. világháború?
Ma olvastam egy cikket,aminek a címe : Putyin már döntött a III.vh-ról....
nem tudom , de ha tényleg kitörne abba Magyaro. is benne lenne?
Már annyiszor megkérdeztétek.
Szerintem tegyünk pontot a dolog végére:
Igen, kitört a 3. vh., igen Kárpátalja, sőt trianon visszacsatolására itt az idő.
Lehet visszamenni COD-ozni, kitört a világháború, remélem mindenki megnyugodott.
Valami ravasz stratégiát kellene kitalálni abban a helyzetben. Sajnos azon is nagyon sok múlik, hogy akkor Magyarországot kik vezetik. Viktoréktól kitelik, hogy ügyes kettős játékot tudnának játszani, amiből előnyünk lehetne.
A lényege, hogy az oroszokkal titkos megállapodást kellene kötni az elején, a NATO-val pedig csak határvédelemre "szerződni". Ha lenne szárazföldi front úgysem erre jönnének az oroszok, ha sikerülne benyomulniuk Kelet-Európába. Amikor pedig kiderül, hogy ki fog győzni, akkor a győztes mellé kell állni.
Én egyébként Putyin és szövetségeseire tippelek, mert sokkal többen vannak és több fontos dologban erősebbek.
"De szép nagy féreg vagy! Gratulálok."
Csak Magyarország számít, az a legfontosabb. Nem látok semmi magasztos eszmét ami miatt valamelyik oldal mellé kellene állni. Ez pénzről szól. Ha te tudsz valami értelmes indokot, hogy miért nem az ország a legfontosabb akkor nyugodtan írd le.
"Nyugat simán helyre vágná, az oroszok mellé max a kecske dugó Arabok állnának . . ."
A valószínűbb forgatókönyv, hogy a BRICS országok szétszedik a NATO-t, az arabok pedig lerohanják Izraelt. Európa pedig átáll, mert nem hagyják a vezetők, hogy elbukjon. Az USA pedig több részre fog esni. Ha valahogy a Nato nyerne, akkor pedig eleve nyerő csapatban vagyunk és akkor is megússzuk.
Kedves elsô..
17éves lány vagyok...és szimplán èrdekel a téma, nem azért kérdeztem meg , hogy bunkóskodj...
A többieknek köszönöm a választ.:))
Amúgy szerintem , nekünk és a hasonló "törpe államoknak" annyi lenne egy esetleges világháború során...:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!