Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintem a háborut egy...

Szerintem a háborut egy számitó gépes játékban kelene le rendezni nem a való életben?

Figyelt kérdés

Pl:Cs1.6 vagy esetleg call of duty.

vagy meg kérnének egy jó Játék készitőt hogy tervez zenik egy jó nagy játékot amiben le tudjék rendezni sokkal Jobb lene a világ.

2014. aug. 3. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És egy 10 000 000 fős lan party lenne egy komoly fegyveres konfliktus? Mindenki laggolna mint az állat ami nem egészen fair, ha országok jövője függ tőle. Vagy leülne Merkel meg Putyin, és aki az első killt szerzi, azé Ukrajna? :D

Másrészt mi kényszerítené rá a vesztest, hogy elfogadja a sorsát? Csak azért senki nem adna át földeket mert kinyírták COD-ban :D

Én inkább azt preferálom, hogy Putyin meg Obama lejátsszák szkanderban, és aki nyer, annak van igaza :D

2014. aug. 3. 18:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Annyira naiv ez a kérdés hogy már vicces.
2014. aug. 3. 19:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát igazad van szkandrban is jó de akkor már inkkáb a pénzt ara adnák hogy szerezenek maguknak egy jó szerver gépet és mindegy hogy hány "v" nem laggolna egy jó erős géptől.És még anyi hogy nem muszaj nekik Élesben.Elég Paintball ban is ....És jóa szkander is vagy Box.
2014. aug. 3. 21:32
 14/18 anonim válasza:
hát ez kész:D de van ebben valami,mert ha az ember ha ideges vagy hasonló akkor letudja vezetni a feszültségét COD-al is mért ne működhetne ez nagyban:D
2014. aug. 4. 18:27
 15/18 szántóvető ***** válasza:
lerendezhetnénk palacsintaevő versenyben is.minden ország 10 fős csapatot indíthat és a legtöbb palacsintát elfogyasztó csapat nyeri a világháborút.a fegyverek meg r_hadjanak el a raktárakban.
2014. aug. 4. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Aranyos gondolat, de ha ezt így meglehetne oldani eleve felesleges a háború.

Ugyanis a háború az adott status quo és a normák mint olyan felrúgása egy vagy több állam által. Mert a kereteken belül nem kezelhető szerintük a konfliktus.

Míg egy ilyen nagyobb téttel játszott bajnokság erő kooperációt és szabálykövetési készséget kíván, szóval egy remek normakupac. Aki ennek a döntőbírói szerepét nem ismeri el, az ugyanúgy lemészárolja a választott ellenfelét, mintha nem létezne ez a konfliktusrendezési mód.

2014. aug. 4. 19:19
 17/18 anonim válasza:

Hát ezen kész voltam gyerekek... XD Ezen jobban röhögtem, mintha a kezembe nyomtak volna egy viccgyűjteményt!

Komolyra fordítva a szót, a kérdés jelen formájában kicsit naiv, ám van benne valami. A gond az, hogy így túl egyszerű lenne elrendezni mindent, ráadásul 100 + 1% hogy az emberek fele nem tartaná be és előbb-utóbb úgy is elsülne egy-egy igazi fegyver.

2014. aug. 6. 20:38
 18/18 Salamon Bálint ***** válasza:

A kérdező nézze meg a Star Trek - Taste of Armageddon epizódját, és megtudja.

https://www.youtube.com/watch?v=xLjNMIvFo9E

2014. aug. 12. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!