Csak szerintem van benne valamelyik nagyhatalom keze ehhez az eltűnt repülőgéphez, vagy tényleg csak úgy "eltűnt"?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 19:58
1/9 anonim válasza:
Én a földönkívüliekre tippelek.
2/9 anonim válasza:
Mit akar a nagyhatalom az utasokkal?
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet volt valami azon a gépen, vagy valaki...
2014. márc. 14. 20:04
4/9 anonim válasza:
Ma már egy cikkben komolyabban is megpendítik, hogy a jelek szerint merénylet lehetett. Ennek meg az mond ellent, hogy mi értelme lenne egy titkos merényletnek, amit soha senki nem vállal el. Minden esetre több helyen írják, hogy ami történt, természetes körülményekkel nem magyarázható. Ha meg merénylet se, akkor tényleg maradnak a földönkívűliek vagy netán valamilyen földi hatalom.
5/9 anonim válasza:
De így pont felhívják magukra a figyelmet, nem? Ha valaki kell nekik akkor már egyszerűbb az utcáról elrabolni.
6/9 tetro válasza:
a "nagyhatalom" alatt Istent érted ugye?
8/9 anonim válasza:
Valaki... valami van kint a szárnyon
9/9 anonim válasza:
Most olvastam a hirado.hu-n, hogy géprablás lehetett, és nem is zuhantak a tengerbe, hanem valahol titokban leszállhatott a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!