Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem van benne...

Csak szerintem van benne valamelyik nagyhatalom keze ehhez az eltűnt repülőgéphez, vagy tényleg csak úgy "eltűnt"?

Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Én a földönkívüliekre tippelek.
2014. márc. 14. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit akar a nagyhatalom az utasokkal?
2014. márc. 14. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet volt valami azon a gépen, vagy valaki...
2014. márc. 14. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ma már egy cikkben komolyabban is megpendítik, hogy a jelek szerint merénylet lehetett. Ennek meg az mond ellent, hogy mi értelme lenne egy titkos merényletnek, amit soha senki nem vállal el. Minden esetre több helyen írják, hogy ami történt, természetes körülményekkel nem magyarázható. Ha meg merénylet se, akkor tényleg maradnak a földönkívűliek vagy netán valamilyen földi hatalom.
2014. márc. 14. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De így pont felhívják magukra a figyelmet, nem? Ha valaki kell nekik akkor már egyszerűbb az utcáról elrabolni.
2014. márc. 14. 20:21
 6/9 tetro ***** válasza:
a "nagyhatalom" alatt Istent érted ugye?
2014. márc. 14. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Én is az UFO-kra gyanakszom.
2014. márc. 14. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Valaki... valami van kint a szárnyon
2014. márc. 14. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Most olvastam a hirado.hu-n, hogy géprablás lehetett, és nem is zuhantak a tengerbe, hanem valahol titokban leszállhatott a gép.
2014. márc. 14. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!