Szerintem a háborut egy számitó gépes játékban kelene le rendezni nem a való életben?
Figyelt kérdés
Pl:Cs1.6 vagy esetleg call of duty.
vagy meg kérnének egy jó Játék készitőt hogy tervez zenik egy jó nagy játékot amiben le tudjék rendezni sokkal Jobb lene a világ.
2014. aug. 3. 14:45
3/18 anonim válasza:
Láttátok a Végjáték című filmet?
4/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a legkirájab ász.
5/18 anonim válasza:
Igazából a jövő hadviselése egy játék lesz. Akkor már nem az lesz a nagy szó, hogy milyen a katona, hanem milyen a felszerelés. Milyen gépek vannak. Pl egy gép mögül fognak elfoglalni városokat.
6/18 anonim válasza:
Az összes szerver televan csalókkal. Szerinted ki fogadná el a végeredményt? Arról nem is beszélve, hogy Izrael is ENSZ iskolát bombázott, szóval övön aluli ütések a valódi háborúban is vannak.
7/18 szántóvető válasza:
a vesztes országok lakói elhagyják az országukat és a tengerbe fojtják magukat.
8/18 anonim válasza:
Jó, de akkor már inkább Stronghold: Crusadert toljunk, abban nagyon zsír vagyok.
9/18 Koplárovics Béci válasza:
Az emberiség megérett a pusztulásra...
10/18 anonim válasza:
es ilyeneknek van szavazati joguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!