Nők is mehetnek szerződéses katonának Mo-n, ugye? Nekik is ugyanolyan a fizikai teszt (futás, felülés, stb. ), mint a férfiaknak?
"Tévedsz. Az alapkiképzés azaz az első 3,5 hónap ugyanaz. Mindenkinek.
Nincs szakirány.
Az alapkiképzés elvégzése után eskütétel, ezután jön a szakirányú továbbképzés. Ott már különbözik a kiképzés az alapján hogy ki milyen specializációt választott."
Kár, hogy nem tévedek :) Pontosan ezt mondtam.
"Értem, köszi :)
Tehát elég a felvételhez, ha mondjuk 36 fekvőtámaszt csinálok, de célszerű "rágyúrni" a férfi követelményre, hogy a kiképzésen ne érjenek meglepetések?
"
Nem, azt mondjuk neked, hogy csináld mindet szabályosan. Ennyi. :)
"ha kecskeméten az alezredes asszonyhoz kerülsz kinyír a fekvővel, mániája hogy a lányokat baszogatja, én idén voltam AA felvételin az egyik csaj megcsinált 32-t 1-et számolt be érvényesnek mond.....blabla"
Az azt "alezredes asszony"-t ismerem, valami Bengő, vagy Bangó, vagy mi a tököm a neve. Egy tetves közalkalmazott amúgy, főiskolás tesitanár volt, vagy 5 éve jött át az MH-hoz. Na épp az ilyen, ténylegesen katona sose volt gárdát kéne leépíteni, de amúgy magyarosan.... azaz kivágni őket más munkalehetőség nélkül a fenébe.
a tényen nem változtat ott baszogatja az embert ahol tudja, nagyon kevés emberrel kedves, de mondom nálunk aznap 3 lány volt mind a 3-at szívatta rendesen csak az egyik ment át
( ja és egyébként a fekvőből nincsen női változat pedig ha jól emlékszem a régebbi jelentkezési dokumentumokban még ki volt emelve hogy nőknek női fekvő ) na ezt el lehet felejteni, nem térdelve meg nem széles kéztartással kell hanem vállszéles támasz mint a fiúknak erre majd figyelj
"Kár, hogy nem tévedek :) Pontosan ezt mondtam."
Akkor csak félreértettük egymást!
Az alezredes asszony viszont nemhiszem hogy tesitanárként ment volna át az MH-hoz 5 éve.
Érdekes is lenne ha minden jöttment tesitanárt felvennének, és Alezredest csinálnának belőle.
Én is az alezredes asszonynál nyomtam fekvőt. Igazából szívatott és kedvezett is nekem. Leállított az elején kétszer, szerinte pumpáltam, szerintem elég mélyre lementem. Így fáradtan kezdtem hozzá, 45-öt számolt fel nekem, pedig szerintem kevesebbet nyomtam.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!