Lehet kapni normális áron német rohamsisakot vagy ugyanolyan utángyártottat?
Motorosboltban láttam,mert ez divat most.
Érdekes orosz sisakot nem láttam motorosoknak. Miért van ez?
17:49 tudom hogy megmunkált fém de azért túlzás hogy 20ezer fölött kezdődnek.nemrég vettem súlyt fekvenyomópadhoz az is meg van munkálva mert nem így bányászták lyukkal a közepén meg márkanévvel az biztos aztán 800ft kilója.akkor miről beszélünk?nincs bearanyozva...bár tudom ebben az országban fizetés alig van az árak meg el vannak szállva az egekbe.
18:53 és ott mibe kerül?
Na, ha annyira olcsó a fém és olyan könnyű megmunkálni akkor máris találtál egy piaci rést. Hajrá sisakot gyártani és eladni 1500-ért!
Kérdésedre válaszolva: nem tudom, hogy lehet-e kapni. Ha látnék olcsón (ahogy állítod van olyan) pl vaterán, akkor simán fizetnék előre.
"az utánvét a legjobb legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetési mód.akinek nem jó az nyilván csalni akar"
Neked talán biztonságos, de az eladónak nem. Nem véletlen, hogy nem küldik előre, ugyanis ha nem veszed át, akkor a postaköltséget (utánvét költsége kb 2-szerese a hagyományosnak) az eladóval fizetteti meg a posta.
Tehát nem hiszem, hogy csalás miatt van (csalni lehetne az utánvétellel is: pl egy féltéglát raknak a csomagba), sokkal inkább a biztonság és a költségoptimalizálás miatt.
(Vaterás koromban kb 1000 postai küldeményt adtam fel, és csak előre utalás után. Kereskedőtársaim közül sem küldött senki sem utánvétellel a korábbi negatív tapasztalatok miatt.)
3.000-ért nem kapsz német sisakot, még replikát se...
Az általam ismert legolcsóbb opció a BW tűzoltó sisak, kevés különbséggel azonos, igaz, egy átfestésre/sisakhuzatra itt is szükség van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!