USA+Európa vagy Oroszo. +Kína lenne esélyesebb egy háborút megnyerni? Miért?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 02:51
21/25 anonim válasza:
Minek a háboru, hisz igy is van mindenhol, mindennap, inkább arra kéne törekedni, hogy ne legyen, és a sok fegyverbe fektetet pénzt másra /hasznosabb/ kellene költeni, biztos lenne helye, arra, hogy ne legyen éhezés, betegség stb.mindenkinek jusson mindenre, ne legyen ekkor megosztottság!
22/25 anonim válasza:
01-04 13:07
EGYETÉRTEK VELED!
Írta itt valamelyik segg hülye hogy 1 európai katona 4-5 russzki ellen.Háhh úgy kinevettem hallod...Voltam én már oroszországban ember azok vadállatok főle szibéria azoknak olyan mentalitásuk van hogy 1 szébriai matróz felkapná USA fél hadiflottáját azt visszab*szná a hejére...xD
23/25 anonim válasza:
Ha lenne valami mindenkinek kampec, mert egymásnak ugranánk atomfegyverekkel, mint ahogy már sokan írták nem lenne győztes!
24/25 anonim válasza:
ma 13:05
Jó nagy hülye vagy! Szerinted a hidegháború alatt egy percig is veszélyben volt az emberiség atom fenyegetettség miatt? Még a kubai feszültség idején sem! Nem retardáltak, tudják, hogy ha kilőnek párat az ellenségre, ők is halottak.
Legfeljebb idióta fundamentalista csoportoknak jutt eszébe megszórni a világok. Esetleg Irán, de az ő esetükbe is csak Izraelra korlátozódik a bumm.
EU, USA, Oroszország, Kína sokkal okosabb ennél.
25/25 anonim válasza:
Hidd el amerika ha hátrányba lenne bevetné hamarabb bárkinél.Oroszroszág csak utolsó esetbe vetné be szerinte...Amerika már akarta bombázbi SZU-t de bejelentették hogy nekik is van.Pedig usa repülőgépei már készenlétben voltak.Amerikaiakat utálom mert nemtudom mire büszkék.Indiánok...Akik ma vannak ott azok keverék korcsok...Nagy szégyen ország semmi múltja ne legyenek maguktol elszálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!