Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » USA+Európa vagy Oroszo. +Kína...

USA+Európa vagy Oroszo. +Kína lenne esélyesebb egy háborút megnyerni? Miért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 02:51
1 2 3
 11/25 Dymo ***** válasza:
Orosz + Kína + a szegény államok, ha el is foglalnák a területüket,olyan gerilla háború lenne :D fordítva ez nem lenne igaz szerintem.
2010. jan. 3. 11:08
 12/25 anonim ***** válasza:
mivel a szovjetúnió megszünt mint szuperhatalom a varsói szerződés felbomlásával egyértelműen Usa Európa nyerne + ugye ezek Nato országok szóval + Ausztrália is
2010. jan. 3. 11:18
 13/25 anonim ***** válasza:
és az igaz h Kína hamarosan utoléri az USA-t gazdaságilag?
2010. jan. 3. 15:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Fogjátok fel pls, hogy nem lesz atomháború, pont azért, mert nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy jéé, ha kilövöm az atomot, ők is kilövik és akkor vége a földnek. Egyébként szerintem necces, hogy a kínaiak nyernének, és azért, mert hatalmas emberállománnyal rendelkeznek.Minden EU+USA katonának 4-5 kínai+ruszki katonát kéne kinyírni, ami azért necces
2010. jan. 3. 17:38
 15/25 Zenon ***** válasza:
76%

Atomfegyverekkel igen rövid időn belül elpusztulna minden és mindenki.Enélkül azonban már nem olyan biztos a dolog.

Nem lebecsülendő,hogy Kínának rohamosan nőtt,és nőni fog a gazdasága,az orosz gépezet sem elhanyagolható,márpedig egy háború megnyeréséhez jól teljesítő gazdaság,háttér kell.Ez döntött anno 1943-44-ben is.Ha egyéb szövetségesek is lennének Kína-Orosz félnél,akkor igen kiegyenlített lenne a két oldal,de súlyos veszteségek árán USA és EU győzne,szerintem.:) Habár...nem ismerem

a kínai hadsereget,állítólag igen fegyelmezett,és a világ

legnagyobb ,,gyalogságával" rendelkezik.Vajon igaz??? (Én szerintem hamarabb lesz háború EU és USA között,mint EU és Kína vagy Oroszo. között.)De ez csak az én

képzelgésem.:)

2010. jan. 3. 17:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Most már jó lenne, ha nem Európát rombolnák le, esetleg háborúzzanak az USA területén.
2010. jan. 3. 19:07
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
2009-es adatok szerint (aki rám akar cáfolni, az ne a wikipedián próbálkozzon, mert az régi adatokat mutat) az USA 2010-ben az Afganisztáni csapaterősítésekkel körülbelül 710 milliárd dollárt fog a hadi költségvetésére szánni, míg Kína valahol 80 és 90 milliárd közötti összeget. A világ összes hadi költségvetése körülbelül 1100-1300 milliárd dollár, tehát az USA 50% körül mozog, Kína nem éri el a 10%-ot. Az összes többi ország osztozik a maradékon. Ezek a számok szerintem mindent elárulnak. Ez már nem a 20. század,az emberhátrány a robotrepülőgépek működését nem hátráltatja. Nyíltsisakos háborúban egyértelmű az USA győzelem, viszont a gerillaharcnál más a helyzet lsd. Irak, Afganisztán. Viszont Európa elég szarul járna mert az ütközőzóna itt lenne és a Csendes-óceánon.
2010. jan. 3. 21:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Oroszország + Kína. Ugyanis gondoljunk bele, a ruszkik ledobnak New Yorkra, Los Angelesre, Chicago-ra egy-egy atomot akkor, az amcsi gazdaságnak kampó, fordítva az amcsik max. Moszkvára tudnának ledobni, ami megérné nekik, de az orosz gazdaság magja nem ott van. Na meg az oroszok köztudottan ravaszak és szemetek, amcsik ledobnak egy atomot oroszba, akkor a ruszkik ledobnak 3 hidrogénbombát Amerikába.
2010. jan. 4. 13:07
 19/25 anonim ***** válasza:
61%
orosz+kína mégpedig az oroszoknak ott a Cár nevezetü atombomba 3500xszor nagyobb a hirosimainál,a kinai hadesereg a legnagyobb minden tekintetben és elég fejlett csak félünk beismerni.
2010. jan. 6. 18:06
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Az EU alapból hazavág mindenkit :)
2010. jan. 7. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!