Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarország - Szlovákia háború?

Magyarország - Szlovákia háború?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdéses, hogy lenne esélyünk ellenük (NATO, ENSZ stb. kizárva, csak MO vs SLO)
2014. ápr. 12. 22:18
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

Szerintem háborúval semmire sem mész... A határok pedig már egyébként is eldöntöttek. Ha szép szóval nem megy valamit megoldani, azt már megette a fene... Na meg egyébként is. Az emberek miért nem férnek meg egymás mellett békében?

Csak egy a közös Föld... nincs más hely ahová mehetnénk (egyenlőre)... ja, és felesleges a nagy "felhajtás"... egy életünk van! Inkább arra vigyázzunk és csupa szép dologgal töltsük meg... mintsem a felesleges vérontás. Nem jó a gondolatmenet!

Üdv,

Lukács Ferenc

2014. ápr. 14. 23:03
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval! Semmi értelme egymást irtani.

"minden olyan ország ki is fog adni, akivel van kiadatási egyezményünk"

Ez a sok marhaságot összehordó válaszoló pedig önmagával kerül ellentmondásba :) Szóval Ausztria és a többi kultúr állam kiadna. És persze itthon halálbüntetés van. Nem érzed ezt ellenmondásosnak? (Súgok: kultúrált, halálbüntetést ellenző államoknak nem szokása senkit se kiadni másik országnak, ha tudja vagy sejti, hogy az illetőt ott ki fogják majd végezni a kiadatás után. Szóval valamit nagyon benéztél.)

2014. ápr. 14. 23:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgattam a fenti információcserét. Magyarországon nincs halálbüntetés. De, attól be lehet vezetni. Na nem akarom, de nagyon beleszólásunk úgy sincs. Ha, kitörne egy háború, akkor a vezetőket mi akadályozná abban, hogy ismét érvénybe hozzák a halálbüntetést, akár dezertőröknek, akár ellenségesekkel szembe? Szomorú, de háború esetén az ilyen szinte követelmény. Ha kitör a háború és börtönt lehet kapni dezertálásért akkor a háború elbukott, ha halált akkor már meggondolják.
2014. ápr. 26. 23:11
 24/24 anonim válasza:
100%
Az első érdekes probléma ami erről eszembe jut, a több mint félmillió (népszámlálás, 2011) magyar ajkú, akik többnyire Dél-Szlovákiában élnek. Vajon ők melyik oldalon harconának inkább? És aki kettős állampolgár az honnan kapná a behívót? Elképzelni sem tudok szomorúbb helyzetet, mint amikor magyar harcol magyar ellen ÉRTELMETLENÜL. Én felvidéki magyarként őszintén szólva inkább meghalnék, minthogy a szlovákok oldalán harcoljak magyarok ellen, de fordítva is abszurd a gondolat, hogy például szülővárosomat ostromoljam. Végszónak csak annyit, hogy ne legyen soha háború.
2014. máj. 6. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!