Várható a közel jövőben Magyar-Szlovák háború? Mert szerintem már csak pár év!
azért ha az Ipoly mellettieket támadás érni nem kellene a szomszédba menni a bátorságért, nem különös, hogy Balassagyarmatot Civitas Fortissima(legbátrabb város) néven ismerik?
De én is kétlem, hogy háborúzni kellene velük, még ha miattunk nincs szlovák történelem, ők is tudják, hogy ők is magyarosodtak az évszázadok folyamán...
Utolsó:
Mit akarsz te balassagyarmattól? A város a régi, de az emberek újak. A dédapók meg nem fognak harcolni.
Szerintem, ezek addig nem nyugszanak, amíg Magyarország létezik. Nézzétek meg az alábbi oldalon látható videót teljes képernyőn HQ felbontásra kattintva, bal fölső sarokban évszámok peregnek, Európa legutóbbi ezer évét mutatja be a határváltozásokkal. Figyeljétek meg Magyarországot, hogy hol van a térképen, hogyan alakulnak a határai, és figyeljétek Szlovákiát ehhez képest!
Nagyon tanulságos, érdemes a 11 percet rászánni, és a zene is jó hozzá.
Egyik barátom mondta, hogy a környező országokban azért utálják a magyarokat mert egyszerűen képtelenek fölfogni, hogy egy ország így lemondjon a területeiről, mint ahogy mi tesszük, ez számukra felfoghatatlan. Addig nyugtalan lesz a lelkük, amíg Magyarország létezik, de ha nem vagytok benne biztosak, nézzétek meg a videót még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!