Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarország - Szlovákia háború?

Magyarország - Szlovákia háború?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdéses, hogy lenne esélyünk ellenük (NATO, ENSZ stb. kizárva, csak MO vs SLO)
2014. ápr. 12. 22:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%

Max annyi történne szerintem mint 1939-1940májusig a francia határon. Semmi. Nincs jelentős hadserege egyik országnak sem. Ott állnának a Duna két oldalán és "Ja háború van, de ma se lövünk me minek."

Mindenki akit megkérdeztem azzal kapcsolatban, hogy mit tenne ha háború lenne, zömében azt a választ kaptam hogy húzna el külföldre amilyen gyorsan csak lehet. Így akarsz háborúzni? :D Kizárt.

2014. ápr. 12. 22:30
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
Már hogy húzna el a kis féreg? Kivégeznék mint dezertőrt.
2014. ápr. 12. 23:21
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Meg ahogy azt a 12 éves Call of Duty-n nevelkedett Móricka elképzeli.
2014. ápr. 12. 23:25
 4/24 anonim ***** válasza:
59%

"Már hogy húzna el a kis féreg? Kivégeznék mint dezertőrt."

Aha. Persze. Halálbüntetést jópár éve eltörölték.

2014. ápr. 13. 01:01
 5/24 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ahogy kiderülne, hogy háború készülődik, hirtelen gazdagodnának az orvosok a különböző papírokért kapott pénzek miatt, elmúlt már rég az a világ, mikor mindenki ment mert háború volt, ma már nagyrészt a kibúvók lennének a fő téma, arról nem beszélve, hogy ha behívnák a 20-50 közti férfiak nagy részét és valami csoda folytán menne is mindenki a gazdaság meg összeomlana mert nem lenne munkás se...
2014. ápr. 13. 01:09
 6/24 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyenek hol élnek ---> "Aha. Persze. Halálbüntetést jópár éve eltörölték."
2014. ápr. 13. 07:39
 7/24 anonim ***** válasza:
8%
Az orvosok nem nagyon gazdagodnának, mert hadiállapotban nem ők soroznak, van külön sorozóorvos aki egy tiszt. Ezt is benézted. Ezért gáz, hogy nem szolgáltátok le az időtöket, mert így tiszta szégyen, hogy mekkora marhaságokat le tudtok írni. A dezertálást pedig mindenhol a világon halállal büntetik, akkor is ha földhöz veritek magatokat.
2014. ápr. 13. 07:43
 8/24 anonim ***** válasza:
55%
Ha olyan kormányunk lenne, mint az elmúlt 24 évben, akkor nem lenne háború, mert önként és dalolva átadnák a szlovákoknak az egész országot.
2014. ápr. 13. 08:28
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
A szlovákok már a spájzban vannak! Legalábbis a tejük, a cukruk és a szalámijuk...
2014. ápr. 13. 09:27
 10/24 anonim ***** válasza:
53%

" A dezertálást pedig mindenhol a világon halállal büntetik, akkor is ha földhöz veritek magatokat."

Ha valaki menekült egy háború elől akkor pl Ausztria simán be fogja fogadni. Nem pedig agyon lövi. Kulturált államok így szokták.

De ilyen háború remélem sose lesz. Én biztos menekülnék akkor. Engem a családom és saját életem jobban érdekel mint az ország sorsa.

2014. ápr. 13. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!