Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány világháború volt?

Hány világháború volt?

Figyelt kérdés

És mik a fontos dátumaik?

Komoly a kérdés holnap töri nagyfelelés tök késő van és én nem tok semmit, állítólag ilyen háborúsakat fognak kérdezni. Én eddig egyet találtam de nem nagyon figyeltem segítsetek plz!

2009. dec. 21. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

Azért, mert valószínüleg már kihányta a belét a röhögéstől a kedves olvasó. Én is ezt csináltam... :D

Már szerintem rég nem olvassa a kérdés írója ezt a kérdést... Legszívesebben gondolo mkitörölné...

2010. jan. 21. 19:34
 72/80 anonim ***** válasza:

Felőlem Optimus vagy nem Optimus, homokos polip vagy nem... lesz**** ... de jót röhögtem. :DDDDD

Ugyan a kérdés feltevője is ezt tette? :)

2010. jan. 21. 23:22
 73/80 anonim ***** válasza:
58%
milyen az amikor a hülye gyerek megtanulja az internetet használni:D élő példa ez a kérdés...optimusosnál meg kifeküdtem:D
2010. jan. 23. 16:59
 74/80 anonim ***** válasza:

Rengeteg,

10 évenként rendeznek egyet, Irakba is azért mentek mert unatkoztak, na meg pont ideje volt,

csak sose siekrül akkora partit csapni, hogy 50millió ember elhulljon,(mi is az 6 milliárdból mi???)

tudtad, hogy a hidegháború, azért votl "hidegháború" mert az Északi sarkon vívták? lovas katonákkal, kicsit nosztalgiázni akartak.:)

2010. febr. 3. 22:48
 75/80 anonim válasza:
Bocs az off miatt, de sztem ez csak egy átb*szás xD Ennyire senki nem lehet buta :(((
2010. febr. 6. 17:38
 76/80 anonim ***** válasza:
6%
Nem-e???
2010. febr. 6. 18:20
 77/80 anonim válasza:

Optimus Fővezér egy kitalált autobot karakter a Transformers univerzumban.

Csak hogy ne csökkenjen az iq-d. :D

De mindenesetre jó kérdés volt, köszi a remek estét. :)

2010. júl. 13. 01:43
 78/80 anonim válasza:
ekkora fasz-opót há nem lehet igaz h ijen hülye legyen valaki ez csak valami kamu lehet ez olyan mintha megkérdezném h mi az a nagy fényes izé az égen 2 vh volt most vok 8-adikos de ezt már elsőben tudtam.
2010. nov. 30. 14:38
 79/80 anonim ***** válasza:
01-20 17:38: Hm, II. Miklóst nem Vlagyimir Iljics buktatta meg 1917. november 7-én, hanem a polgári forradalom 1917. március 2-án. A lenini hatalomátvétel az ideiglenes kormányt buktatta meg.
2010. dec. 6. 18:46
 80/80 anonim ***** válasza:

Igaz, javítanám, de nem tudom.

Kifogásnak mondhatnám, hogy lényegtelen, mert a végeredmény a lényeg, de a tény az tény.

2010. dec. 6. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!