Hány világháború volt?
És mik a fontos dátumaik?
Komoly a kérdés holnap töri nagyfelelés tök késő van és én nem tok semmit, állítólag ilyen háborúsakat fognak kérdezni. Én eddig egyet találtam de nem nagyon figyeltem segítsetek plz!
Azért, mert valószínüleg már kihányta a belét a röhögéstől a kedves olvasó. Én is ezt csináltam... :D
Már szerintem rég nem olvassa a kérdés írója ezt a kérdést... Legszívesebben gondolo mkitörölné...
Felőlem Optimus vagy nem Optimus, homokos polip vagy nem... lesz**** ... de jót röhögtem. :DDDDD
Ugyan a kérdés feltevője is ezt tette? :)
Rengeteg,
10 évenként rendeznek egyet, Irakba is azért mentek mert unatkoztak, na meg pont ideje volt,
csak sose siekrül akkora partit csapni, hogy 50millió ember elhulljon,(mi is az 6 milliárdból mi???)
tudtad, hogy a hidegháború, azért votl "hidegháború" mert az Északi sarkon vívták? lovas katonákkal, kicsit nosztalgiázni akartak.:)
Optimus Fővezér egy kitalált autobot karakter a Transformers univerzumban.
Csak hogy ne csökkenjen az iq-d. :D
De mindenesetre jó kérdés volt, köszi a remek estét. :)
Igaz, javítanám, de nem tudom.
Kifogásnak mondhatnám, hogy lényegtelen, mert a végeredmény a lényeg, de a tény az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!