Hány világháború volt?
És mik a fontos dátumaik?
Komoly a kérdés holnap töri nagyfelelés tök késő van és én nem tok semmit, állítólag ilyen háborúsakat fognak kérdezni. Én eddig egyet találtam de nem nagyon figyeltem segítsetek plz!
Dolgozatot írtunk... Szerencsére az első világháborút kérdezte, azt egédz jól tudtam. A többit lenéztem padtársamról. Másodikról még úgy-ahogy valami ment volna, de a többi... Most min veszekedtek?
Optimus fővezér angol volt vagy amerikai?
"Optimus fővezér angol volt vagy amerikai?"
a nap kérdése!
ma 11:52
Ta nem tanultál történelmet ugye? Olvass utána a harmincéves háborúnak, te "nagyokos". Ugye nem ilyen emberek vannak az egyetemeken?
ma 14:48
A harminc éves háború mióta VILÁGHÁBORÚ???
Az iskolában úgy tanították,hogy volt az I.Világháború(1914-1918)
itt a neve is jelzi,hogy ELSŐ világháború
II.Világháború(1939.1945)
Ha a 30 éves háborút világ háborúnak nevezed,akkor evvel az erővel nevezheted a 100 éves háborút,a Koreai háborút,a Vietnamot,a Hideg háborút is...
Inkább te olvass egy kis történekmet!
Emlékszem egyszer mutattak egy riport összeállítást,ahol sok amerikai embert kérdezgettek általános tudásból.Olyan kérdések hangzottak el,hogy:
- Anglia pénze?(sokan nem tudták)
- Ki Fidel Castro?(énekes?)
- Hol van a Berlini fal? (nem tudom)
- Hány eiffel trony van Párizsban?(tíz?)
- Hány világháború volt? (három?)
Sok ilyen kérdés volt,de mi magyarok teljesen kiakadtunk,hogy milyen hülyék az amerikaikat,és szinte semmit nem tudnak!
Nos nem kell Amerikába menni nekünk sem,ahogy itt olvasok 1-2 hozzászólást!(4 világháború?) 30 éves háború mint világháború? Komolyan tényleg szégyen ha valaki nem tudja az alap történelmi tudást...Akik azt írták,hogy több volt mint kettő világháború azt nem tudom,hogy diákok-e még,ha igen kérdezzék már meg a tanárt vagy szülőket,mert nem árt egy kicsit ha utána néznek vagy olvasgatnak a témáról.
Tiszetlettel 45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!