Hány világháború volt?
Figyelt kérdés
És mik a fontos dátumaik?
Komoly a kérdés holnap töri nagyfelelés tök késő van és én nem tok semmit, állítólag ilyen háborúsakat fognak kérdezni. Én eddig egyet találtam de nem nagyon figyeltem segítsetek plz!
2009. dec. 21. 00:34
51/80 anonim válasza:
czircziter 200 db vh. vót, és Latiumból származó autobot vót Optimus. (maga Ovidius mesél a Fastiban)
Kérem ezek komoly dolgok! :DDDD
52/80 anonim válasza:
autobot?
Ki a rák azaz ovidius, és hol van az a fastimus vagy mi a franc? :DDDDDDDDDDDDD
Beszarok :DDDDDDDDDDDDDD
54/80 anonim válasza:
Fastiban azt olvastam fasizmus :))))))))))))))
ovidius, meg szuperbusz, meg a szuzuki :DDDDDDDDDDDD
55/80 anonim válasza:
"Gondolom azért nem, mert nem tartozik az alapműveltséghez hogy egy homokos polip ki volt egy csicska filmben." - az a homokos polip nem Octopus volt? xD
57/80 anonim válasza:
Homokos polip? :DDDDDDDDDDDDDDDD
58/80 anonim válasza:
10 es iq val is lehet élni juhúú -.-
59/80 A kérdező kommentje:
Na csak a rend kedvéért kijavították a dolgozatot, és ÖTÖS lett! Úgyhogy be lehet fogni! (Ezzel ötös lettem félévkor is)
2010. jan. 5. 20:22
60/80 anonim válasza:
Na persze. Ülj le fiam, egyes. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Még hogy ötös. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!