Van itt olyan, aki katona szeretne lenni?
Figyelt kérdés
Akár fiú, akár lány... Ha valakit érdekel a dolog írja már le miért.2014. márc. 31. 16:51
1/4 anonim válasza:
Igen van!
Érdekel ez a fajta hivatás nagyon, vagy rendőr, vagy katona szeretnék lenni. Ez majd eldől, hogy melyik iskolába vesznek fel. Elsőnek a katonai sulit célzom meg.
2/4 anonim válasza:
És ha nem is jönne össze, akkor szerződéses katona ként is jelentkeznék.
3/4 anonim válasza:
Én katona szeretnék lenne kb 1-2 év múlva, de biztos nem MO-n bármennyire is szeretem a hazámat az én céljaimat az ő szolgáltatásaik nem tudják kielégiteni.
4/4 anonim válasza:
Igen, mert ez egy olyan munka, amivel reggelente büszkén nézhetek a tükörbe. Mindig felnéztem rájuk, és szeretnék magamra is büszke lenni azáltal, hogy valami igazán hasznos fizikai munkát végzek, a hazám szolgálatában!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!