Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik magyar alakulat jár...

Melyik magyar alakulat jár legtöbbet külföldre missziókra? És melyik alakulatnál szolgál több fiatal?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem, csak az idősebbeket küldik külföldre.

Az Idegen Légióban 10 év alatt szinte mindenki már az 5.küldetésén van keresztül.

Jelentkezhetnék az idegen l.-ba csak az a baj hogy én nem akarok hazaáruló lenni, igy nem szivesen mennék ki.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. febr. 23. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
MH 34. Bercsényi KMZ-ből pl. minden jelenleg aktív misszióban vannak, ha ez segít...
2014. febr. 23. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Furcsa az emberektől ez a nagy Idegen légiózás. Mindenki azt hiszi hogy majd oda megy egy minimum fizikai állóképességgel és akkor mindenen át tud menni. De most fizikai állóképességen nem azt kell érteni hogy milyen izmos vagy. a KMZ-be vannak 70-80 kilós 190cm-es úriemberek akik olyan erőnlétbe vannak amit attól hogy valaki 110 kilós szín izommal rendelkezik nem tudna megcsinálni.

Ahhoz hogy ilyen szintre kerülj a napjaid nagy részét edzéssel kell töltened, testileg és persze lelkileg is mivel az ilyen helyeken "az a cél hogy megtörjenek" Értsd úgy hogy ha a sajátjaid megtörnek akkor az ellenségtől mit vársz?

De válaszul a kérdésedre, valóban a KMZ-ből vannak a legtöbben misszión, De ez általában úgy működik hogy aki jelentkezik azt vagy elbírálják vagy nem. Ha épp nincs szükség egy lövészre akkor nem fogják kivinni, viszont ha épp szűkében vannak katonai gépésznek akkor ki is hívhatják az illetőt anélkül hogy jelentkezne. Bonyolult dolog magyarnak lenni.

2014. febr. 23. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam hogy a KMZ megy a legtöbbet külföldre, mivel különleges, speciális alakulat. De én a közönséges alakulatokra gondolok. Pl:Bocskai stb...
2014. febr. 23. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
7%

MH 5. Őket nem viszik annyit külföldre, rájuk itthon van szükség területvédelmi feladatokra.

MH 25/88 KVZ is gyakran megfordul misszióban, én erről tudok még. Ők nem különleges alakulat, mint a KMZ, hanem regulárisok.

2014. febr. 23. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. febr. 23. 17:45
 6/6 cl28 ***** válasza:
a lövész alakulatoktól járnak legtöbben misszióba (persze a kmz után).... MH.5 MH.25 MH. 25/88
2014. márc. 1. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!