Hogyan léphetek be az Osztrák Szövetségi hadseregbe? 21/Nő
Magyar ként, osztrák címmel, osztrák egészségügyi kártyával, kevés német, közepes angol nyelvtudás, érettségit jövőre fejezem be(21 éves, nő).
Érdeklődnék, hogy mik a feltételek.
Esetleg van-e esélyem rá, hogy hazajárós munkát kapjak(otthon van azt tudom, itt egyenlőre semmit sem tudok a rendszerről...)
Természetesen eszembe jutott h írok egy e-mailt angolul ugyanis van angol website is, de nem szeretnék egy teljesen értelmetlen buta kérdést feltenni, például,ha az köztudott, hogy külföldi ként nem szolgálhatok egy adott országnak...Úgyhogy itt tettem fel ezt a buta kérdést:) előre is köszi mindenkinek aki válaszol!!!
„Az állampolgársági esküd kötelez, nem szolgálhatsz idegen hadseregben.”
Mi ez a hülyeség? Semmi köze az állampolgárági eskünek a katonasághoz. Kettős állampolgárként csomó ország hadseregében szolgálhatsz. De a francia vagy a spanyol légióhoz még állampolgárság se kell. Vagy pl az USAban is elég egy zöld kártya. Mivel a NATO országok hivatalosan szövetséges országnak számítanak, ezért az ottani szolgálat semmiféle retorzióval nem jár. (Ellentétben a korábbi joggyakorlattal.) Viszont ha a talibánhoz szeretnél belépni azt ne nagyon hangoztasd.
Köszi a -hasznos- válaszokat.
Utolsótól kérdezném, hogy mi az a talibán?
Én az osztrák szövetségi haderőhöz szeretnék belépni,És kifejezetten ide, mivel már itt lakom a párommal,itt tervezem a jövőm.
Régebben is gondoltam rá, de mindig elvetettem az ötletet, mert Magyarországnak nem szolgálnék.
Egyébként hogyan vehetem fel az osztrák állampolgárságot és adhatom le a magyart?
a tálibok afganisztánban egy etnikum, leginkább arról híresek hogy ha nem tetszik nekik valami felrobbantanak egy épületet, lásd WTC(legalábbis mi így tudjuk).
Az osztrák állampolgársághoz gondolom hasonló dolgok kellenek mint a magyarhoz: vizsgázni az osztrák történelemből,Német Nyelvi teszt, és állampolgári eskü.
de GOOGLE a barátod. De mivel jófej vagyok rákerestem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!