Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik alakulat megy a legtöbb...

Melyik alakulat megy a legtöbb legveszélyesebb kiküldetésekre a Francia Idegen Légióban?

Figyelt kérdés

Oda szeretnék jelentkezni. De ha van olyan visszatartó "erő" ami miatt nem érdemes kimenni azt írjátok le létszíves.

Válaszokat előre is köszönöm.

2013. dec. 23. 13:12
 1/4 anonim válasza:

Üdv!

Nem lebeszélni szeretnélek, de elsősorban bekell kerülni és utánna ilyesmin gondolkodni :)

Mondjuk azért jó ha magadban felállítasz egy sorrendet, mert a felvételin úgyis megkérdik többször is, hová szeretnél kerülni alapkikepzes után. Csak akkor kerülsz az általad megadott sorrend első helyére ha baszott jó eredményeket érsz el az alapon és az utánna lévő vizsgákon.

Egyébként kérdésedre a válasz: 2 REP ( 2 ejtőernyős idegenezred). Ezen kívül van pár ismerősöm a 2 REI-ből is akiket vittek idén Mali-ba.

2013. dec. 27. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ezzel tisztában vagyok csak azzal nem voltam hogy melyik megy a legtöbbet :)
2013. dec. 27. 12:42
 3/4 anonim válasza:
Akkor irány a 2 REP :D sok magyar is van ott :)
2013. dec. 30. 20:41
 4/4 kilencnyolc válasza:
a 2REP ,1REG,2REG ezek az ezredek járnak a legtöbebt missziókra, de hogyha a missziókért mész te oda akkor én azt tanácsolom hogy ne is menj.A 2REP állomása egy szigeten van és nemtudnak kimozdulni még hétvégenként sem.1REG ben lapátolni fogsz egésznap:)
2014. márc. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!