Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha katonának akarok jelentkezn...

Ha katonának akarok jelentkezni idegen légióba a tetoválás az hátrány?

Figyelt kérdés
pont az alkaromon van.de tökéletesen tejesítenék szerintem a fizikain 3 év thaiboxal a hátam mögött meg 4 év folyamatos kondival vagy ezek sem javítanak rajt?
2009. dec. 3. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
franciaország nem is nato-tag.
2009. dec. 6. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Mióta? :D
2009. dec. 6. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

De legalább megtanulna guglizni a sok "hozzáértő" majom, ha már ajánlgatja másoknak! :D

[link]

Franciaország a NATO egyik alapító tagja volt. És most is tag. Ergo szövetségesünk, mint ahogy írtam is. Mi ebben oylan bonyolult? Vagy csak kép és fogalom nélkül írogattok ide?

2009. dec. 6. 21:15
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

de mondjuk hogyha én orosz katona szeretnék lenni akkor börtönbe kerülhetnék?

ekkora baromságot... pedig szerettem volna specnaz-os lenni :)) vagy minimum a vörös hadseregbe belépni :)))

Off:

Magyarországon már csak azért se lennék jelen állás szerint katona mert nem halnék meg a mostani rendszerért...

mert nagy szar...

2009. dec. 6. 23:47
 15/21 A kérdező kommentje:
egyik ismerösöm volt kinn aki aki viszont a bűntetésvégrehajtás alól akart kibujni és sikerült is neki mivel azóta nem vonult be csak kicsit bekattant az ember olyanokat csinál hogy szamurájkardal kergette azokat akik bedobtak hozzá szilveszterkor egy petárdát meg annyira lerobbant h a családja is elhagyta és 3 éve volt kinnt. meg azt is hallotam hogy nem mondhatod be az igazi neved hanem valami becenevet kell kitalálnod és azt irják be.
2009. dec. 7. 15:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én utána olvastam ezeknek a dolgoknak, az illegális ha zsoldosnak mész el és ezért elvileg az idegenlégióba sem mehet ki az ember, ezt persze nem nézik nagyon. Egy olyan esetet olvastam hogy ügy lett belőle, mikor is egy srác társakat próbált toborozni nyilvános helyen az útra, de mivel csak maga mellé toborzott az útra embereket ezért nem kapott büntetést.

A tetoválásról annyit hogy nem nagyon hiszem hogy sokat számítana.

Nem az van hogy nem az igazi nevedet kell bemondani hanem az hogy kapsz egy álnevet és ezt kell használnod azután már a légióban, ők szablyák meg hogy mi lesz ez az álnév. Ezt akkor változtathatod vissza az eredetire ha további évekre aláírsz a szerződésed lejárta után.

A büntetés végrehajtás elől meg nem célszerű a légióhoz menekülni mivel ma már az van hogy lenyomozzák az embert és ha valami komolyabb dolog miatt keresik akkor rögtön átadják a rendőrségnek.

ezeket ajánlom tanulmányozásra:

[link]

[link]

2009. dec. 9. 02:06
 17/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen (:
2009. dec. 9. 16:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Én is légiós vagyok!... Ne hallgass rájuk, nyugodtan jelentkezhetsz, nem gond a tetoválás! Mikor belépsz a légióba megváltoztatják az összes személyes adatodat, persze nem az álltalad választottra, de egy év után vissza kérheted a saját neved, és akkor már haza tudsz járni! Viszont nem tudom kitől hallottad ezt az 5-6 ezer eurot! hehe.. Jó is lenne! :D 1100-1300 eurót kapsz Franciaország területén! [link] Sok sikert!
2009. dec. 11. 06:49
 19/21 A kérdező kommentje:
De gondolom ilyen veszélyeeségi potlék is van de gondolom az nem viszsi fel 1000 euroról 6000-re amugy lehet hogy most már nem 6000 eurot keresnek a légioba csak van egy ismerösöm 4 éve jött haza és akkor annyi volt a fizetés de onnan is ugy kellet megszöknie.
2009. dec. 11. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A légióban soha nem volt 6000eurós fizetés, még a tiszeknek sem annyi!.. Ha tengerentúlra mész... itt egy példa..,, Afrikában 4 hónap tengeren túli kiküldetésre havi 3000 eurót kaptunk!.. Ha tengeren túli ezredben szolgálsz, mint pl.; Djibuti, akkor a fizetésed 3500 euró körül van! ennél magasabb nem igazán lesz! Küldtem linket a hivatalos oldalról, szerintem nézd mg!!!
2009. dec. 12. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!