Ha katonának akarok jelentkezni idegen légióba a tetoválás az hátrány?
De legalább megtanulna guglizni a sok "hozzáértő" majom, ha már ajánlgatja másoknak! :D
Franciaország a NATO egyik alapító tagja volt. És most is tag. Ergo szövetségesünk, mint ahogy írtam is. Mi ebben oylan bonyolult? Vagy csak kép és fogalom nélkül írogattok ide?
de mondjuk hogyha én orosz katona szeretnék lenni akkor börtönbe kerülhetnék?
ekkora baromságot... pedig szerettem volna specnaz-os lenni :)) vagy minimum a vörös hadseregbe belépni :)))
Off:
Magyarországon már csak azért se lennék jelen állás szerint katona mert nem halnék meg a mostani rendszerért...
mert nagy szar...
Én utána olvastam ezeknek a dolgoknak, az illegális ha zsoldosnak mész el és ezért elvileg az idegenlégióba sem mehet ki az ember, ezt persze nem nézik nagyon. Egy olyan esetet olvastam hogy ügy lett belőle, mikor is egy srác társakat próbált toborozni nyilvános helyen az útra, de mivel csak maga mellé toborzott az útra embereket ezért nem kapott büntetést.
A tetoválásról annyit hogy nem nagyon hiszem hogy sokat számítana.
Nem az van hogy nem az igazi nevedet kell bemondani hanem az hogy kapsz egy álnevet és ezt kell használnod azután már a légióban, ők szablyák meg hogy mi lesz ez az álnév. Ezt akkor változtathatod vissza az eredetire ha további évekre aláírsz a szerződésed lejárta után.
A büntetés végrehajtás elől meg nem célszerű a légióhoz menekülni mivel ma már az van hogy lenyomozzák az embert és ha valami komolyabb dolog miatt keresik akkor rögtön átadják a rendőrségnek.
ezeket ajánlom tanulmányozásra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!