Ha katonának akarok jelentkezni idegen légióba a tetoválás az hátrány?
Nekem az unokatesóm volt az idegen légióban. Én úgy tudom, hogy ott nem lehet tetoválás, ahol nem takarja a ruha (pl. kéz, arc). És nem lehet se feleséged, se gyereked.
De azt tudod, hogy ez illegális?
Már miért lenne illegális?
Cseppet sem az.
Magyarországon illegális tevékenységnek minősül más, nem szövetséges állam haderejébe katonákat toborozni és ott munkát vállalni.
"Egytől öt évig büntethető az, aki a Magyar Köztársaság területén idegen fegyveres szervezetbe - szövetséges fegyveres erőn kívül - katonai szolgálatra toboroz, vagy ilyen szolgálatra vállalkozókat közvetít. Az a magyar állampolgár is büntethető, aki fegyveres összeütközésben részt vevő idegen fegyveres szervezetbe belép, erre ajánlkozik, vagy ilyen kiképzésben vesz részt."
2000 óta tiltott.
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-03 22:44"
Nem tiltott, és nem törvénytelen. Haverom pár éve jött haza, Nem csukták le mégsem (2001-ben ment ki). Másik három ismerősöm most is kint van, és néha hazajárnak.
Másrészt meg a franciák szövetségeseink. (Talán hallottál már a NATO-ról te is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!