Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek lesz III. világháb...

Patrik815 kérdése:

Szerintetek lesz III. világháború?

Figyelt kérdés

Hatalmak?

Okok?

Parancsnokok?

Nyertes/Vesztesek?

2014. jan. 6. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem 2párt lenne: az egyik a kapitalista országok egy jó része pl NATO tagok(USA,Európa nagy része stb) a másik meg a kommunista országok:Oroszország,Kína, É Korea

így nagyjából arábyos lenne az erőfelosztás is.

Szerintem atombombát nem használnának mert tudják ha megnyomják azt a nagy piros gombot, akkor a világ másik végén tucatnyit nyomnának meg válaszként

2014. jan. 8. 23:22
 12/12 anonim ***** válasza:
az atombomba egy lerágott csont és szerintem lesz csak nem olyan formában mint a 2.ik zajlott a technika 72 év alatt sokat fejlődött a végkifejletet szerintem senki sem tudja,már ami a nagyközönséget értsd.minket illeti
2017. aug. 10. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!