Valamikor biztos, akár a közeljövőben.De az biztos, hogy nem kerül ki nyertes, mindenki veszít embereket így az már rossz dolog.
2014. jan. 6. 15:46
2/12 anonim válasza:
Amerika/Oroszország/Kína/Japán/Anglia/Németország és még lehetne sorolni párat
Okait nem tudom de biztos valamilyen gazdasági okból kifolyólag történne minden
Parancsnokra lehetetlen válaszolni, ha arra vagy kíváncsi hogy Orbán/Putyin/Merkel tudna egy haderőt vezetni, a válaszom az hogy kizárt, erre meglenne a hivatásos ember
Lehet hasonlóan végződne a háború mint annak idején, és megkockáztatom hogy Amerika vagy Oroszország fölényeskedne, a többi ország nem olyan számottevően lényeges mint régen.
2014. jan. 6. 15:47
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lesz fegyveres konfliktus mert akkor a világ összes országa csődbe menne, annyira össze vannak már fonódva a gazdasági szálak... Mindenki függ "mindenkitől"(ezt értsd jól)
2014. jan. 6. 15:52
4/12 anonim válasza:
valaki biztos nyerne,
amerika nemhiába köt bele mindenkibe mindenféle okkal, kamuokkal... Gondolj bele, lebombáz egy országot, elfoglalja, utána újjáépíti magának a saját embereivel az elfoglaltak pénzén. tudja nekik teríteni a szemét termékeit, többen fizetnek neki adókat...
2014. jan. 6. 15:58
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg nem nyerne senki. Elég ha arra gondolunk hogyha a "nagyhatalmak" ledobnak ide-oda 1 atombombát, mi marad ott.
2014. jan. 6. 16:15
6/12 anonim válasza:
Biztos hogy lesz, de nem valószínű, hogy 100-200 éven belül. Addig meg annyit fejlődik a technológia, hogy az atombomba olyan lesz nekik, mint nekünk egy 1. VH-ból származó cucc. Illetve a hatalmi rendszerek is teljesen átrendeződhetnek, így arról sem mondhatunk semmit.
Egyszerűbb lett volna annyit írni, hogy nem tudom?
2014. jan. 6. 16:35
7/12 anonim válasza:
A nagyhatalmak talán már belátták hogy az atombombának a fenyegetésen kívül túl sok értelme nincs...
2014. jan. 6. 18:50
8/12 anonim válasza:
Mindegy kik lesznek a résztvevő nagyhatalmak, Magyarország majd úgyis hadat üzen mindnek. Kb. olyan hatással, mint amikor egy csivava megugat egy bernáthegyit.
2014. jan. 7. 09:35
9/12 anonim válasza:
Az első világháború oka az aránytalan gyarmat felosztás volt. A másodiké az aránytalan büntetés. Most megint ott tartunk, hogy a nagyhatalmak egymással civakodnak a gyarmatokon, lásd Ukrajna. Ezen felül még van rengeteg gócpont, Szíria, Irán, Észak-Korea, kínai légi azonosítási zóna, és sorolhatnám. Illetve én úgy vélem, hogy az egyik oldal szándékosan próbálja kiprovokálni a harcot, lásd Szíria. Az amcsi támadást megelőző napon Izraelnek, és az amcsiknak, pont azon a napon kellet rakéta tesztet végre hajtaniuk amire az oroszok nem reagáltak támadással. Ha tippelnem kellene, akkor kevesebb mint hat hónap, és csak napokkal előtte fog világossá válni, hogy kirobban.
2014. jan. 7. 22:24
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem igazán reális teória, az ukránok csak azért hülyéskednek, mert az únióhoz akarnak tartozni. Az iszlám országokban már jó ideje folyik a vér. Jah igen és Kim jong-Un meg agy huszon éves kisgyerek, azt játsza a fejét most, hogy hatalmon van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!