Hogyan lehet valaki "elit Testőr"? Rengeteg furcsa variációt és bugyuta válaszokat kaptam már erre a kérdésre -nem itt- csak úgy általában.
Pontosabban arra lennék még kíváncsi hogy, muszáj-e valamilyen katonai kiképzést kapni vagy elég egy nemzetközi testőr kurzust elvégezni?
Rólam: 18 éves vagyok most fogok végezi gimiben, angol nyelvvizsgám van és nem sokára meglesz a német is (nagyon remélem:)), a fizikumom sokak szerinte "nagyszerű" a katona felvételi követelményeket majdnem mindennap megcsinálom mellette még krav magázok már majdnem két éve.
És a "tanfolyam" elvégeztével könnyen el tudok-e helyezkedni és ha igen hová meg ennek a folyamatáról egy pár sort ha kérhetek. :)
Köszönöm. :)
Salamon Bálint köszönöm a jó kívánságot. :)
útólsó válaszoló: azt ugye nem gondolod komolyan, hogy valaki a pénzért ki megy (tegyük fel a idegenlégióba) akkor az ott is marad? de ha még is ott maradna a pénzért azt hiszem hogy 17-18év most a nyugdíj korhatár 1 millió feletti nyugdíjat kapnak. A "kezdő légiós" fizetése kb annyi mint itthon a járőröknek..és nem beszélve arról hogy külföldi missziók után is kapnak pótlékot na meg a letelepedési járulék...(amit ha jól tudom 5 év után kap DE nem biztos.) A rangi fizuról nem is beszélve..Nem a világ legjobban fizető állás a Francia Idegenlégió de aki a pénzért menne az szerintem maradjon otthon, ott nincs helye. egyébként engem sem a pénz vezérel ennyi erővel tanulhatnék politikusnak is vagy mérnöknek hisz elég jók a képességeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!